Pantofi de ocazie cu toc inalt si subtire la pret ieftin

Pentru multe femei, tocurile înalte sunt o parte indispensabilă a dulapului cu pantofi.

La urma urmei, acestea sunt clasice pentru femei – cireașa de pe tort, ca să spunem așa, a garderobei pentru femei. Pantofii cu toc sunt considerați simbolul feminității și evocă o siluetă seducătoare cu picioare lungi și subțiri.

În plus, aduc cu câțiva centimetri mai mult chiar și acelor femei care au o statura destul de mică și o dimensiune mică a corpului. Astfel, tocurile noastre înalte asigură o apariție „mare” în adevăratul sens al cuvântului – fie că este vorba de o ocazie specială sau pur și simplu în viața de zi cu zi.

Tocurile înalte trebuie sa aiba de obicei au un toc de cel puțin cinci centimetri . Cu toate acestea, nu este specificat dacă acestea sunt cizme, botine, sandale, stiletto sau chiar adidași. În consecință, pantofii seducători sunt disponibili în numeroase variante diferite pentru fiecare gust și ocazie.

Ceea ce multe femei nu știu, dar inițial tocurile înalte au fost probabil dezvoltate ca pantofi de călărie și pentru o lungă perioadă de timp nu au fost nicidecum doar pantofi de damă.

Când au apărut exact primele tocuri înalte este greu de stabilit. Predecesorii tocurilor cu vârfuri de astăzi au fost găsiți în mormintele din Egiptul antic, care au aproximativ 3.000 de ani.

În jurul anului 1400, de asemenea, prima oară când erau pantofii cu platformă la modă – la acea vreme sub denumirea de „chopine” – dintre care unii au o înălțime mai mare de 40 de centimetri și erau puțin folosiți în fiecare zi. Mai degrabă, au fost destinate să clarifice statutul purtătorului și, prin urmare, erau rezervate nobilimii și bogăților.

Cu toate acestea, predecesorul direct al tocurilor înalte de astăzi sunt pantofii tradiționali de călărie persani, care au venit în Europa în jurul anului 1600.

Au devenit rapid o tendință și au modelat perioada barocă, făcându-se deja o distincție între modelele pentru femei și bărbați – dar ambele aveau toc. Abia la sfârșitul secolului al XIX-lea tocurile înalte au devenit din ce în ce mai populare pentru femei, iar înălțimea călcâiului a crescut constant.

La urma urmei, Marlene Dietrich a fost cea care s-a asigurat că tocurile înalte intră (din nou) în modă în întreaga lume la mijlocul secolului al XX-lea. În perioada postbelică, varietatea tocurilor înalte a crescut, de asemenea, semnificativ.


Doar cizmele clasice au acum și tocuri în pantofii bărbaților – dar cu greu pot fi numite tocuri înalte datorită înălțimii mici.

Varietatea incredibilă de tocuri înalte

În decursul timpului, tocurile înalte s-au dezvoltat de la pantofi pur funcționali la un simbol de statut și au devenit în cele din urmă un clasic indispensabil în garderoba fiecărei femei.

Dar chiar și cei care sunt mai sportivi sau doresc să se deplaseze confortabil vor găsi cu siguranță modelul potrivit din gama noastră. Deoarece avem o mare selecție de tocuri înalte în diferite variante – astfel încât să existe perechea potrivită pentru fiecare gust.

Sandale?

Tocurile înalte sunt deosebit de ușor de purtat vara, deoarece atunci străzile sunt în cea mai mare parte uscate. Tocurile evocă apoi picioarele lungi într-o rochie sau fustă. Din acest motiv, sandalele noastre sunt foarte populare.

Pantofii de vară aerisiți sunt disponibili în multe variante diferite, cu tocuri sau fara. Așa că veți găsi alegerea perfectă pentru fiecare ținută, fie ea în timpul zilei în timp ce vă plimbați pe plajă sau seara pentru o ocazie festivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *