Ceasuri Garmin pareri. Merita un astfel de smartwatch 2021?

  • Garmin oferă cea mai recentă tehnologie pentru o viață activă

Produsele Garmin sunt pragmatice, de înaltă calitate, funcționale și din punct de vedere tehnic, fiind mereu la vârful dezvoltării.

Gama extinsă a grupului include sisteme de navigație pentru traficul rutier, aerian și naval, articole pentru sectorul în aer liber și sport și produse pentru sectoarele maritime și aviatice.

Brandul și-a stabilit obiectivul de a oferi posibilități infinite cu cele mai avansate tehnologii, în același timp fiind ușor de înțeles și ușor de utilizat.

„Durabil prin proiectare” este motto-ul companiei și include modelul de afaceri al integrării verticale: Toate procesele legate de proiectare, fabricare, comercializare și depozitare sunt tratate intern. Garmin a fost fondată în 1989 de Gary Burrell și Min Kao, numele este alcătuit din prenumele fondatorilor.

Pentru soluții logice și funcționale în sport: ceasuri Garmin ieftine

Pe lângă succesul răsunător în domeniul GPS și al navigației, Garmin oferă și echipamente pentru sport și activități în aer liber. Ceasurile companiei, în special, sunt accesorii indispensabile pentru fanii de exerciții fizice.

Indiferent dacă este mare, mic, discret sau extravagant, fie că este un ceas inteligent sau un ceas de sport – numeroasele variante oferă ceva potrivit pentru fiecare nevoie. Cântarul corporal Indes Smart, de asemenea, face viața mai ușoară pentru sportivi și este ideal ca suport pentru atingerea obiectivelor de sănătate și fitness.

Măsoară IMC (indicele de masă corporală), grăsimea corporală, procentul de apă corporală, precum și masa osoasă și musculară și sincronizează automat valorile cu contul dvs. Garmin Connect prin WLAN, Bluetooth sau prin conexiunea ANT +. Trackerele de fitness impermeabile cu măsurarea ritmului cardiac direct pe încheietura mâinii și un confort deosebit de ridicat la purtare datorită designului lor foarte subțire asigură performanțe maxime.

Funcțiile speciale includ înregistrarea pașilor, distanței și podelelor, precum și consumul de calorii și minutele de intensitate, analiza somnului și monitorizarea nivelului de stres sunt de asemenea posibile. Hărți, dispozitive GPS, senzori, accesorii pentru biciclete și genți completează gama pentru fanii de fitness.

În concordanță cu aceasta, Garmin a sponsorizat fosta echipă profesională de ciclism „Slipstream-Chipotle” din 2008. Analiza somnului și monitorizarea nivelului de stres sunt, de asemenea, posibile. Hărți, dispozitive GPS, senzori, accesorii pentru biciclete și genți completează gama pentru fanii de fitness.

Smartwatch Garmin la reducere: multe funcții, operare simplă

Garmin acordă o mare importanță ușurinței de utilizare a produselor sale, astfel încât, împreună cu designul unic, funcțiile inovatoare și un raport excelent preț-performanță, sunt create articole care îmbunătățesc viața utilizatorilor lor pe termen lung.

De exemplu, computerul GPS pentru biciclete, care are o durată de viață a bateriei de zece ore și, pe lângă măsurarea timpului, distanței și vitezei, oferă multe alte funcții practice, asigură antrenament orientat spre performanță fără cabluri încurcate. Este posibilă și notificarea apelurilor primite și a mesajelor text. Cu produsele mărcii de succes Garmin, performanțele de top sunt la îndemână.

Garmin Watch tracker: suport digital pentru programul dvs. sportiv în aer liber

Este cunoscut Garmin în special în industria navigației auto. Cu toate acestea, urmăritorii de ceasuri Garmin, de exemplu, demonstrează că marca este, de asemenea, bine diversificate în sport și în aer liber.

Gadgeturile practice au funcții inteligente care vă susțin activ în realizările dvs. sportive sau în proiectele dvs. în aer liber. Îți place varietatea sportivă, deoarece dispozitivele de urmărire Garmin pot fi folosite în timpul alergării, înotului, ciclismului sau canotajului.

Echipamentul digital convinge într-o varietate de modele: de la ceasul clasic sport la ceasul inteligent modern până la fitness tracker. Echipamentele, cum ar fi curelele toracice sau senzorii pentru măsurarea vitezei în timpul ciclismului, asigură satisfacerea nevoilor sportivilor cu elemente suplimentare funcționale.

Pret ceas Garmin in Romania: avantaje de top

Selecția trackerelor de ceasuri Garmin este mare, motiv pentru care ar trebui luată în considerare decizia pentru ceasul sportiv, ceasul inteligent sau fitness tracker. Cel mai bun lucru de făcut este să reglați ceasurile și trackerele pe baza nevoilor tale.

Ceasurile sportive, de exemplu, sunt parteneri excelenți pentru antrenamentul dvs. de alergare. Acestea vă măsoară automat ritmul cardiac fără a fi nevoie să purtați o curea pentru piept. Sistemul GPS integrat îți amintește traseele, viteza și distanța, astfel încât să îți poți accesa progresul în orice moment.

În același timp, puteți utiliza și ceasul sport cu trackerul de fitness integrat 24 de ore pentru sporturi în interior. Datorită Garmin Connect, vă puteți împărtăși succesele cu prietenii și puteți participa la provocări online. Trackerele de ceas Garmin în designul ceasurilor inteligente se caracterizează prin funcționalitatea lor în timp liber și sport.

Aceste modele măsoară și ritmul cardiac, sunt echipate cu un touchpad ușor de utilizat și au aplicații sport preinstalate. În plus, îți asociți propriile antrenamente și utilizați măsurarea nivelului de stres 24/7. În plus, aceste trackere de ceas Garmin sunt echipate cu așa-numitul Garmin Pay, care vă permite să plătiți direct prin ceas din mers.

Cea mai buna oferta la smartwatch Android

Spre deosebire de ceasurile sport și ceasurile inteligente, trackerele de fitness conving cu un design mai îngust și o dimensiune mai compactă. Tracker-urile Garmin susțin un stil de viață activ, vă urmăresc atât obiceiurile, cât și fazele de somn.

Datorită designului subțire, cu greu vei simți fitness tracker-ul la încheietura mâinii în timp ce ritmul cardiac este măsurat. Dispozitivul recunoaște atunci când nivelul de stres este prea mare și vă amintește că trebuie să vă recuperați.

Puteți utiliza trackerul pentru alergare, antrenament cu greutăți și antrenament de înot, deoarece este rezistent la apă până la 5 bari. Descoperiți dispozitive tehnice și electronice pentru a vă sprijini fitness-ul cu noi și găsiți urmăritorul de ceasuri Garmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *