Adidasi Fila roz sau albi. Ce sneakers alegi azi?

Fila este un brand care cu siguranță nu trebuie să fie prezentat iubitorilor stilului sportiv și al tendințelor de streetwear. Compania italiană produce de mulți ani pantofi, haine și accesorii confortabile care sunt apreciate nu numai de sportivii profesioniști, ci și de pasionații unui stil de viață activ și pasionații de modă în ediția urbană.

Compania italiană activează pe piață din 1911 și, deși se ocupa inițial de producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru alpiniști, astăzi grupul de clienți este mult mai mare. De-a lungul anilor, pantofii Fila au stârnit interesul a milioane de utilizatori din toată lumea, atât în ​​rândul femeilor, cât și al bărbaților. În magazinul nostru online veți pantofi Fila care vă vor satisface cu siguranță așteptările și vă vor permite să compuneți un număr imens de stiluri la modă și bine prezentate.

Datorită produselor din portofoliul mărcii italiene Fila, îți poți face cu ușurință ținutele de zi cu zi mai atractive. În sortimentul mărcii populare veți găsi o mare varietate de stiluri și variante de culoare care vor satisface nevoile chiar și celor mai pretențioși clienți.

Magazinul nostru Fila oferă produse destinate atât entuziaștilor de design minimalist, cât și bărbaților care, atunci când își compun stilizările zilnice, se concentrează pe ideile creative ale designerilor talentați și aleg culori mai puțin modeste. Consultați pantofii pentru bărbați Fila pe care îi oferim și alegeți modele care vă vor sublinia stilul sau vă vor permite să vă distingeți de mulțime.

Un producător global de adidași care a depășit în mod decisiv industria încălțămintei și a prezentat lumii unul dintre cele mai populare stiluri de pantofi de viață pentru femei și bărbați – Fila Disruptor.

Prin ruperea liniei calme a unui model sportiv și completarea acestuia cu o talpă cu bandă de rulare, a dovedit că nu există reguli stricte în oferta sa, iar natura gratuită a încălțămintei poate fi ușor combinată cu tendințele și interesele clienților. Produsele mărcii sunt inspirate din lumea sportului și modei, fiind combinația perfectă de stil unic și confort. Se potrivesc tuturor și se prezintă într-o versiune nouă în fiecare zi, așa că, dacă sunteți în căutarea unui brand care să ofere soluții inventive, tocmai l-ați găsit.

Confortul încălțămintei sport este fundamentul unui antrenament de succes, dar din momentul în care această croială a început să domine în moda de stradă, aspectul și respectarea tendințelor actuale au devenit la fel de importante. Din acel moment, funcționalitatea a dat loc unicității și a început un nou capitol în istoria modei și a industriei încălțămintei.

A fost, de asemenea, un moment important pentru marca Fila, fondată în Italia în 1911, care se ocupa inițial de producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru alpiniști. Libertatea de îmbrăcăminte și dorința de a-și exprima personalitatea în acest mod, care au venit odată cu apariția anilor ’80 de aur, au contribuit la dezvoltarea rapidă a ofertei și și-au deschis porțile către piețele externe, permițându-i să câștige recunoaștere globală.

Cel mai mare avantaj al încălțămintei italiene este aspectul la modă, pe care îl obținem chiar și atunci când nu ne putem permite încălțăminte caracteristică, de exemplu tocuri înalte. Pantofii Fila sunt stiluri care încurajează experimentele și mută granița în căutarea propriului stil. Pantofii sport buni nu trebuie să fie plictisitori – pot fi în același timp extravaganti și prietenoși cu picioarele.

Baza majorității pantofilor producătorului este o parte superioară din piele de nabuc sau piele de căprioară, rareori având material sintetic – numai în cazul modelelor cu flip-flops: pentru vară, piscină, grădină. Construcția rămâne durabilă și, în același timp, este ușoară, chiar și atunci când echipăm modelul cu o talpă de 3,5 centimetri.

Acest lucru arată că marca italiană vă poate surprinde la fiecare pas. Contrar majorității companiilor, marca Fila a ales un accent diferit – în loc să se joace cu culorile, modifică constant stilurile. Banda de rulare asociată a tălpii exterioare sub formă de proeminențe ascuțite sau logotipul, aproape singurul accent de culoare, a primit o altă variantă de designer, deoarece clienților le-au plăcut atât de mult.

Femei și bărbați, pantofii urbani ai mărcii italiene sunt elemente de neînlocuit ale garderobei de zi cu zi, datorită cărora putem prezenta un aspect diferit în fiecare zi și, în același timp, ne simțim perfect în propria piele.

Frații Fila locuiau într-un oraș situat la poalele Alpilor, erau inspirați de munți, atmosfera montană și cultura fizică locală. În producția de haine, acestea erau în primul rând ghidate de calitate. După ceva timp, sortimentul lui Fila s-a extins pentru a include îmbrăcăminte sport. În cei 12 ani de la înființare, au reușit să extindă activitățile mărcii în toată Italia. Frații Fila s-au concentrat nu numai pe extinderea mărcii, ci și pe producția de țesături inovatoare.

După alpiniști, este timpul pentru … jucători de tenis. Acest sport devenea din ce în ce mai popular și mai spectaculos. În 1968, Enrico Frachey a început cooperarea cu marca Fila, care a dirijat compania către producția de îmbrăcăminte profesională pentru sportivi. Datorită lui, compania italiană a devenit un brand global. Franchey, care a fost el însuși un alpinist avid, a venit cu ideea de a crea un material care să urmărească flexibil figura și mișcările sportivului.

Franchey l-a angajat pe designerul Pier Luigi Rolando și pe tehnologul Alessandro Galliano pentru a schimba fața tenisului profesionist de atunci. Colecția White Line a introdus culoarea. Ținutele de tenis conservatoare au fost îmbogățite cu inserții din material colorat. În 1973, Fila introduce primul său ambasador de marcă – jucătorul de tenis suedez Björn Borg, care, jucând în produsele Fila, a obținut cele mai bune rezultate la Wimbledon. În 1986, alpinistul Reinhold Messner a urcat pe Everest îmbrăcat în haine Fila.

În 2007, Fila a făcut o schimbare completă. Un brand european cu puternice tradiții italiene a fost cumpărat de o companie coreeană, iar sediul central s-a mutat în Asia de Est. Yoon-Soo Yoon a devenit președintele mărcii.

Cooperarea cu Björn Borg a dat roade în primul rând în ceea ce privește imaginea. Boris Becker, Jennifer Capriati și Monika Seles au început, de asemenea, să joace în produsele Fila: tricouri, pantaloni scurți și pantofi sport. De-a lungul timpului, baschetul, baseballul și fotbalul au început să se joace în pantofii Fila. În cazul baschetului, ambasadorul mărcii a fost Grant Hill – vedeta echipelor Detroit Pistons și Orlando Magic.

Dar popularitatea mărcii Fila nu s-a încheiat în sport. În anii nouăzeci ai secolului al XX-lea, botinele Fila perfect albe au fost incaltate de picioarele rapperilor, datorită lui Nas, care a introdus pantofii în saloanele de muzică din New York. Printre fanii rapului din California, adidașii Fila au devenit populari datorită lui Tupac Shakur, care era deosebit de pasionat de modelul Fila pentru a juca baschet: Fila Grant Hill.

Designerii de marcă nu sunt inactivi, lansând modele care se potrivesc perfect gusturilor clienților și tendințelor modei. Și pe valul trendului, pantofii sport au devenit un succes în ultimele sezoane. Pantofii pentru femei și bărbați Fila s-au potrivit perfect cu tendința. Masiv, bizar, talpă groasă, cu inserții colorate.

Pantofii de damă Fila sunt confecționați cu atenție, de bună calitate, foarte funcționali, super-confortabili și cu un design original. Fila își direcționează produsele către oameni pentru care sportul este unul dintre cele mai importante lucruri din viață. Designerii și tehnologii mărcii depun toate eforturile pentru a se asigura că clienții pot obține și mai multă satisfacție și plăcere din practicarea activității fizice.

Pantofii de damă Fila pot fi purtați cu blugi boyfriend și blugi skinny , precum și cu fuste midi și mini. Femeile din întreaga lume demonstrează că pantofii sport pot fi, de asemenea, combinați cu rochii – de asemenea, în lungime midi și cu modele colorate. Adăugați un set sau o haină de lână supradimensionată setului și veți arăta la modă și vă veți simți confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *