Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a savura încă puțin din vremea calda va îndemn să mergeți la DORFEST.  Un prim festival de o așa anvergura de care se bucură nordul. De acolo mi se trag rădăcinile și tare as vrea ca și zonele magnifice de acolo sa fie admirate, fotografiate și check-in- „uite”. Oamenii de acolo, harnici și veseli, să fie și ei lăudați.  Iată și câteva motive in plus să vă puneți cortul în mașină, să luati iile și să plecați la drum spre Gordinești, raionul Edineț.


1. Veți fi înconjurați de un landșaft natural absolut spectaculos, am fost acolo de câteva ori și sincer e mai misterios si impozant decât Orheiul Vechi. În zonă există rezervația naturală La Castel în care veți da peste păduri virgine, grote, peșteri și formațiuni stâncoase rare.

2. 2 zile de muzică faină – Gândul Mâței aduce la DORfest un rock autentic moldovenesc, Ansamblul Plăieșii vor însufleți moșia cu voci masculine extraordinare, Maria Iliuț pune pe masă frumusețea tradițională.
3. Cea mai mare petrecere cu RUG se întâmplă la Dorfest. Organizatorii promit ca ne asteaptă o noapte albă plină de magie și GOOD VIBES!
4. Festivalul va fi decorat cu obiecte reciclate din sat așa că aveți ocazia să descoperi obiecte ale străbunilor de care nici nu bănuiați. Ne vom distră și educa încultura tradițională!
5.  Oamenii mici sunt invitații de onoare la această ediție. Pentru ei se pregătesc ateliere de pus în mișcare degețelele și imaginația, iar pentru spiritul vacanței punem la punct un mini parc de distracții unde se vor bucura liberi de festival. Kids ROCK!
6. Toți yoghinii sunt chemați în veșnicia livezii Ciuhrii să respire și să se miște conștient alături de Nadejda Grosu.
7. Veți scotoci la cel mai aprovizionat târg din NORD. Produse tradiționale, autohtone, handmade, vintage și multe alte surprize vă așteaptă să le luati acasă. Amintiri pe bune!

8. Veți avea ocazia să gustați bunătăți de la bunicile DORfest care vor coace pentru voi preparate tradiționale și delicioase.

Detalii despre eveniment și bilete aici

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook