Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, în urma articolului „Parcă e după tabletshi”, m-am gândit că ar fi minunat iaraşi, ca femeile care sunt frumoase, prin licărul din ochii lor, prin gropiţele din obraz, prin zâmbetul fermecător – să fie „recompensate” pentru frumuţea lor naturală. Împreună cu cei de la Antos.md am elaborat ediţia a doua a concursului.

Ca și acum doi ani, condiția concursului „Miss Naturalețe” este să trimiteți cea mai reușită poză în care apăreți naturale, fără machiaj. Nu există careva restricții legate de vârstă sau de locația din poză. În schimb, țineți cont de faptul că pozele vor fi colectate doar 16 zile: de pe data de 27.07.2017 până pe 12.08.2017, (ora 23.59 minute), pe adresa de e-mail info@antos.md., sau direct pe pagina de facebook “Antos Cosmetică Naturală”, cu mențiunea – pentru concurs. Odată înregistrate în concursul Miss Naturelețe, rugați prietenii să vă voteze, o dată la patru ore. Nu vor fi acceptate voturile tru-cate. Votingul online va dura în perioada 14.08.2017-20.09.2017 , iar în finală vor ajunge 13 participante, care vor acumula cel mai mare număr de voturi.
Marea finală va avea loc pe data de 24.09.2017. Doamnele și domnișoarele rămase în concurs vor fi supuse mai multor teste și provocări, de către un juriu, care va decide într-un final cine este Marea Câștigătoare a concursului „Miss Naturalețe”.
La final, „Miss Naturalețe” se va alege cu:
• călătorie în Italia pentru o perioadă de 5 zile!
• Produse Antos Cosmetică Naturală pentru un an
• 10 Proceduri de masaj facial și corporal!
La fel și celelalte 12 finaliste se vor alege cu seturi de cosmetică de la “Antos” pentru un an întreg!
Varianta mai desfășurată a concursului o găsiți aici:

http://antos.md/…/participati-la-miss-naturalete-fara-machi…

Urăm baftă tuturor doritoarelor și rugăm să nu uitați – indiferent de concurs, la final trebuie să învingă nu doar frumusețea, ci și înțelepciunea!

 

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook