Ce mai faceţi dragele mele? Fericite…? obosite…? încărcate…? relaxate..?

Da, suntem ca şi cafeaua, cu multe în una. Un suflet care vrea binele multor oameni din jur, un trup firav care vrea să le poată face pe toate, o inimă care vrea să împartă cât mai multă dragoste.  Şi în încercările noastre de a fi mai bune decât am fost ieri, în goana asta uităm să ne amintim de noi. De fiinţa care stă ascunsă, acolo undeva într-o celulă minusculă şi care tânjeşte să stea de vorbă cu tine, mama, soţia, angajata sau şefa, sora sau fiica. Chiar, când aţi stat ultima dată, măcar o oră… şi v-aţi dedicat timpul exclusiv sieşi? Sper că răspunsurile voastre să fie cât mai aproape de timpul prezent. Pentru că atunci când suntem NOI, cele adevărate, primim răspunsurile de care avem nevoie, şi energia necesară ca să plutim mai departe prin viaţă.

De fapt… nu trebuie să aşteptăm nimic, de la nimeni.  Stă doar în puterea noastră să ne facem viaţa aşa cum ne-am dorit, să alegem oamenii pe care să îi iubim si să ne iubească, să luam deciziile care ne vor deschide noi perspective, să ne iubim mai mult. Şi atunci când vom fi cu adevărat împăcate cu ceea ce suntem în interior, vom putea să îi facem fericiţi pe cei din jur. Trebuie să avem cum să îi inspirăm. Inspiraţia e peste tot şi în toate. Nu este foarte complicat.

Uneori trebuie să te oprești, să-ți chemi o prietenă, să deschizi un spumant, care exact la țanc era în frigider, și să stai de vorbă ca-ntre fete până târziu. Și pentru asta nu trebuie să fie neapărat Crăciunul sau ziua ta de naștere. Poți să te vezi cu ea în orice zi. Pentru că fiecare moment poate fi anume acel moment care se transformă în sărbătoarea ta personală. În care tu te simți tu, lipsită de griji, hlizită și simți cu toată făptura ta că numai de tine depinde când vine acel moment de sărbătoare. Și fiecare bulă de spumant îți confirmă această stare. Și tu te bucuri, alături de cea mai bună prietenă a ta. Pentru că-ți era dor de ea. Și DOR de tine însăți.

Și te întorci la rutina ta, care e cea mai frumoasă rutină din lume, pentru că este a ta, alături de cei mai scumpi oameni.

 

 

Te-ar interesa și:

” Parcă e după tabl...

„Parca e după tabletci” „Lilu, ...

10 gânduri, pentru a fi p...

Nu e nimic mai motivant pe lume decât propii copi...

Întâlnirea la ecograf cu ...

Din nou trăiesc minunea vieţii, cea de a da via...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook