Ultimul târg l-am făcut acum 2 veri, când aveam şi mai multe haine în dulap, când aveam şi mai mult timp de alergat pe drumuri. Aşa că am primit cu mare drag invitaţia de a fi parte a târgului de caritate Dar din dar. Mai ales, de când împart garderoba cu încă o femeie, găsesc tot mai puţin spaţiu pentru a-mi depozita hainele şi imediat cum se schimbă sezonul le împachetez frumuşel şi le duc la acasă. Mama de fiecare dată mă întreabă, mai ai de adus? matincă o să îmi pun o tarabă în faţa porţii:). Ei iată că voi elibera camera copilăriei mele cu ocazia acestui târg de haine cu scopuri caritabile, fondurile colectate de la participante vor fi donate micuţilor care au nevoie urgentă de ajutor. Am selectat piesele vestimentare şi deja pot spune împlinită că… mi-am pregătit colecţia. Împreună cu Amelie, am spălat, am călcat hăinuţele, am pregătit preţurile (cum bine ştiţi vor fi foarte omeneşti).

Voi aduce şi rochii de seară care deja nu le mai port, dar care au primit multeeee complimente. Rochii în care am trăit emoţii, încărcate pozitiv. Rochia portocalie, semnată de Dana Lookovetzki, pe care am purtat-o la primul seminar motivaţional va ajunge la cineva în garderobă.

1 (80 из 249)

Minunata rochiţă de vară, semnată Georgette va deveni deja prietena altcuiva.

IMG_9914-1024x683

Şi fusta semnată de Piotr Alii, pe care am purtat-o la cel de-al doilea seminar îşi va căuta o altă stăpână.

55191f0477ed3

Şi asta nu e tot, bluziţe, cămăşi, pantaloni scurţi, sacouri, pălării – multe bune şi frumoase vor fi aranjate în ziua târgului, aştepându-vă pe voi.

Ne vedem duminică, 15 mai, începând cu ora 10.00 la terasa Roma Club, Albişoara 40/1. Va fi amenajată şi o zonă pentru copii, aşa că îi puteţi lua şi pe cei mici. Intrarea este gratuită.

Detalii despre târg aflaţi pe pagina de facebook a evenimentului.

https://www.facebook.com/events/1196277417103547/?active_tab=posts

 

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook