Sunt recunoscătoare Domnului pentru că îmi oferă şansa să nasc, să cresc şi să educ noi femei pentru această lume. Femei care să îşi ştie valoarea, care să ştie să împărtăşească iubire şi să creeze o lume mai bună pentru toţi din jurul lor. Mi-a fost dor de această perioadă, fiind absolut încântată de prima sarcină, când până la ultimile ore înainte de naştere am dansat sub ploaie, plină de viaţă şi energie.

Mă înţeleg de minune cu Ea, încă din burtică dă dovadă de o înţelepciune aparte. O lasă pe mama ei zbânţuită să alerge, aşa cum îi place ei, nu o ţintuieşte la pat sau deasupra colacului de la baie. De fapt atâta energie oferă micuţul pui de om, încât uneori uit că am devenit un cosmos pentru o nouă Fiinţă. Şi am să îi mulţumesc o viaţă înainte pentru că m-a ales şi a ştiut de ce am nevoie.

Îmi place să văd schimbările de pe corpul meu, ştiind că acolo în cel mai beatific loc din univers, bate o inimă nouă. O inimă pe care am auzit-o la ecograf… cu lacrimi pe faţă – acesta e miracolul – să fii aleasă să dai viaţă, să îndeplineşti rolul lui Dumnezeu. Şi când o faci la bis, înţelegi că meriţi.

Pofte?… doar o poftă am, poftă de VIAŢĂ. Să mişc lucrurile, să permit şanselor să devină realitate, să fac lumea din jurul meu mai bună pentru ele – cele care vor duce cu ele tot ce au învăţat de la mine.

Abia aştept să văd cum se înmulţeşte dragostea de copii, pentru că niciodată nu am crezut că ea se împarte. Abia aştept să educ în surioara ei mai mare – altruismul, generozitatea şi dragostea de soră. Noi, ambii provenind din familii cu mulţi copii, am ştiut ce înseamnă să împărţim, să ne ajutăm şi să ne susţinem în momentele frumoase şi cele grele.

Vă mulţumim pentru gânduri bune. Să dea Domnul ca în fiecare familie conştientă să vină copii doriţi care să aducă împlinire şi bucurii.

IMG_1599  IMG_1620

 

IMG_1568

foto de Dima Iacovlev

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook