Întotdeauna am crezut că venim nişte îngeri pe pământ. Le putem face pe toate… până când nu se găsesc din cei care nu au învăţat să zboare şi ne taie şi nouă ripile, crezând că nimeni nu mai are nevoie de ele. Devenim nişte fiinţe posace, mereu obosite, aşteptând întodeauna o altă zi, ziua în care va fi mai bine. De ce nu vine? Pentru că suntem rănite şi nu credem că ne putem ridica de la pământ. Nu ne iubim destul ca să ştim că în orice clipă putem să ne aruncăm în zbor, în orice clipă ne putem trata rănile prin voinţă şi încredere.

Avem tendinţa să îi ascultăm şi să îi credem pe alţii. Căutăm mereu aprecierile în ochii celorlalţi, fără să ne dăm seama că de fapt nu avem nevoie să dovedim nimic nimănui, atunci când faci lucrurile în deplin acord cu ceea ce simţi – neapărat vor apărea respectul, recunoştinţa şi aprecierea, dar ele vor fi rezultate nicidecum scopul acţiunilor noastre. De ce suferim? Pentru că nu ne iubim, pentru că uităm – cel mai important combustibil pentru călătoria noastră pe pământ este – iubirea. Iubirea de sine, care în niciun caz nu poate fi catalogată drept egoism. Eu am început să mă iubesc atunci când am văzut în câtă dragoste mă scaldă omul îndrăgostit de mine, mi-am dat seama că merit să trăiesc acest sentiment în orice clipă şi am învăţat că dacă te iubeşti, viaţa îţi răspunde la fel. Cunoşti oameni buni, ai parte de experienţe fericite, obţii ceea ce îţi doreşti.

macheta generala

Aveţi curajul să vă luaţi zborul. Eu vă voi lua cu mine în zborul meu la un nou seminar motivaţional „Încrederea şi Iubirea de sine”. Voi încerca să vă împărtăş calea mea către descoperirea puterii interioare, voi descrie greutăţile şi provocările prin care am trecut ca să mă pot ţine bine astăzi pe picioare şi să cred în mine şi în visele mele. Vă voi aminti că toţi venim pe această lume pentru a fi Creatori, a ceva frumos, ce va lumina în urma noastră, iar acel frumos nicidecum nu sunt temeri, frici şi eşecuri. O să le depăşiţi, aveţi nevoie doar de un impuls şi de convingerea absolută că meritaţi să trăiţi înconjurate de dragoste şi bunăvoinţă. Vă aştept la o întîlnire de suflet pe 17 aprilie, tot acolo, la Filarmonica Naţională. Deja e tradiţie ca o bună parte din banii obţinuţi în urma vânzării biletelor să fie donată pentru ajutorarea unei familii.

Evident, voi împărţi multe daruri din partea partenerilor acestui eveniment, cărora le sunt profund recunoscătoare că mă ajută să vă aduc mici motive de bucurie. În curând vin cu lista premiilor. Biletele – 80 de lei, le puteţi cumpăra din magazinul Antos, str. Mihai Eminescu 66 (lângă Filarmonica Naţională) magazinul Pupi, str. Andrei Doga 2/1, (vizavi de Circ).

P.S – vă rog să luaţi cu voi şi o mică oglinjoară. O să vedeţi pentru ce:)

 

 

 

 

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook