Am ajuns în sfârșit și la finalul proiectului. Sincer să fiu, credeam că nu se mai termină. Mai ales în ultima lună, când am rămas fără antrenor. Dar iată-mă ajuns și aici. În 4 luni de zile am reușit să trec de la faza cu impusul, la faza de plăcere când merg la sală, la Diamonds. Am trecut la un alt regim de viață, care treptat din dietă s-a transformat în modalitate de alimentare. Nu sunt cel mai exemplar, dar cel puțin am renunțat la multe și nu-mi pare rău. Dacă înainte nu puteam să beau nici o băutură caldă fără zahăr, acum altfel nu îmi reușește. Dacă sarea și condimentele erau la oridnea zilei, acum ușor m-am adaptat și fără ele. Iar de sală nici nu mai spun 🙂 o săptămână fără, și deja încep să simt că nu-mi ajunge ceva. Mai pe scurt, totul e diferit.

Despre rezultate acum. – 22 kg. – 20 cm în talie. Minus gușa cea de toate zilele. Spatele îndreptat și o altă ținută. Pozele vorbesc de la sine. Recunosc că cele 3kg lăsate de rezervă, sunt o restanță 🙂 dar asta se rezolvă. Faptul e că o dată ce te apuci, nu mai ai cum să renunți, și vrei alte rezultate, alt cântar și tot așa mai departe. Mă bucur și de faptul că am reușit să conving mai mulți prietenași să meargă la Diamonds cu mine, și să înceapă și ei mici proiecte personale. Îi doresc mult succes lui Sașa și un cântar cât se poate de fain la sfârșit de proiect, să mă întreci dragul meu cât se poate de mult!

Vreau să le mulțumesc pentru tot celor de la Diamonds Fitness, care sunt cei mai buni. Prietenilor de la Fourchette și celor de la bodybuilding.md. Domnului Iulian îi voi fi recunoscător toată viața, cred. Multă baftă acolo unde ai plecat și cât mai repede să realizeze ce are în cap. Mulțumesc tuturor care au urmărit proiectul și celor care m-au susținut. Dar și celorlalți 🙂 Pentru fetele mele, I did it!

Last 01 Last 02 Last 04 Last 03    Last 05 Last 06 Last 07 Last 08 Last 09 Last 10 Last 11 Last 12 Last 13 Last 14 Last 15 Last 16

 

Te-ar interesa și:

ULTIMUL ANTRENAMENT CU URSU...

Eu știam, dar nu îmi venea să cred. Atunci cân...

MOMENTUL ACELA CÂND NU MAI...

Am ajuns şi aici în sfârşit. Ştiu că nu prea...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook