Unde sunt 3 luni și ceva? N-am idee. Una e clar: mai am 3 săptămâni de proiect în care trebuie să dau rezultate maxime și mai am și vreo câțiva prieteni care așteaptă să vadă unde ajung. De parcă eu n-aș vrea 🙂 Totuși, regimul a rămas stabil, la Diamonds Fitness merg cât încape, iar antrenamentele spontane din afara sălii sunt la ordinea zilei. Am reușit să mai conving câțiva oameni din preajma mea că totuși sala și regimul sunt lucruri de care pur și simplu trebuie să te apuci, și deja mergem împreună. În primele săptămâni mai greu și mai alene mergi spre sală, după care nu mai vrei să renunți și-i prinzi gustul. Când e momentul potrivit să începi? Acum. Dacă nu acum, atunci niciodată nu va fi. Asta e regula de care m-am împiedicat și eu mai mereu. Dar acum, pot să spun că sunt mulțumit. Pentru că e întradevăr fain să poți să faci fără efort lucruri simple, casnice fără ca să fosăi sau gâfâi ca un tren. Dacă ai să stai să te gândești că n-ai timp, ai familie, ai copil de dus la grădiniță sau ai un job full-time și nu ai timp, atucni o să găsești scuze încă mult timp înainte. Just do it, vorba aia.

Ce fac în următoarele săptămâni care au mai rămas…mobilizare maximă și antrenamente. Reduc caloriile consumate și măresc repetările la Diamonds. Dublez doza zilnică de legume și fructe și reduc la maxim carbohidrații răi. Produsele cu protenină le pun la baza fiecărei mese și fac un mic experiment cu un truc alimentar, care ar trebui să detoxifice organismul. Încerc cel puțin. Și nu mă uit la nimeni în jur. Știu că unii o să spună că țara arde, da’ baba se piaptănă, dar asta tot timpul a fost…Și niciodată nu se va sfârși.

Mulțam celor de la Diamonds petru susținere. Apropo ei au oferte speciale acum pentru studenți, așa că dacă sunteți și voi la facultate sau știți pe cineva care ar vrea să meargă la sală dați-le de știre. Aici găsiți info – facebook.com/DiamondsFitnessCenter.

Și prietenilor de la Fourchette, care au o super campanie în ajun de sărbătorile de iarnă – facebook.com/FourchetteM

#BeFit

01

04

03

02

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook