Eu știam, dar nu îmi venea să cred. Atunci când întâmplător vreo 3 săptămâni în urmă mi-a zis când făceam cardio la antrenament: ”Mi-a venit confirmarea…” Ei și ce puteam să-I zic, felicitări evident. Iulian se mută în altă țară pentru o perioadă nedeterminată de timp. Nu o să-mi plâng de jale sau de milă, dar o să povestesc de ce trebuie să ai antrenor și evident, cum e să ai unul din cei mai faini antrenori de fitness din țară.

În primul rând un antrenor este o sursă de inspirație și un model de care să te ții. Pe lângă faptul că anume el îți face un program de lucru și știe concret ce rezultate trebuie să ai după anumite perioade, el devine în timp și un prieten tare bun. În cazul meu a fost un pic invers, dar nu-I pe asta. Când intru la Diamonds, primul lucru care îl fac, caut antrenorul. Iar Ursu, fiind un meseriaș exigent se uită la ceas și cronometrează cât timp o să te chinuie în acea zi. Antrentorul nu e doar persoana care îți spune ce și cât trebuie să faci, câte greutăți să pui și câte repetări să ai, el este și cel care știe cât poți tu să faci la antrenament. Chiar dacă tu nu știi că poți să mărești greutățile și să mărești repetările, antrenorul știe.

Apropo, nu poți să te ascunzi de el nici în afara antrenamentelor. Pentru că el știu ce rezultate trebuie să ai și cât trebuie să slăbești (în cazul meu), iar dacă ai călcat strâmb și ai avut un weekend plin, antrenorul așa de bine își dă seama. Poate să nu zică deodată, dar după aia o să-ți iasă weekend-ul pe banda de alergat. În ultima săptămână acasă, mi-a promis că-mi dă un interviu sincer și frumos, așa că va fi interesant. Și apropos, antrenori buni sunt foarte mulți la Diamonds, linkul ăsta poate confirma – http://bit.ly/1GOlGSQ

Despre proiect acum. Au trecut 3 luni ca un vânt de vară. Ultima și cea mai grea urmează. Fără antrenor, cu câteva mici datorii de kile, dar cu mult entuziasm și dorință de a-i demonstra că voi reuși, se începe fără ca să-mi cruțe mie păcatele. Pe lângă faptul că voi mări numărul de antrenamente, sper să-l măresc și pe cel al kilogramelor care pleacă. Mulțumesc Diamonds Fitness Center și Fourchette pentru susținere pentru susținere. Puteți să le dați like AICI și AICI pentru că au promoții și oferte de care trebuie să știți ca să nu spuneți că nu v-am zis. Și mulțumesc tuturor pentru faptul că cred în mine.

Mai jost găsiți și o galerie foto proaspătă în care o să vedeți tot despre ce am scris.

#BeFit

P_16

P_08

P_19

P_05

 

P_21

P_20

P_15

P_03

P_06

P_07

P_09

P_22

P_10

P_02

P_13

P_12

P_04

 

Te-ar interesa și:

SFÂRȘIT! 4 LUNI DE PROIEC...

Am ajuns în sfârșit și la finalul proiectului....

MOMENTUL ACELA CÂND NU MAI...

Am ajuns şi aici în sfârşit. Ştiu că nu prea...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook