A trecut. Ce e mai greu, cică a trecut. Pe când eu cred că e invers. Prima lună din proiect a trecut pe cât de repede, pe atât de dureros. Faza cu miorlăitul din cauza fiebrei musculare mi-a trecut. Acum totul se transformă în altceva, şi trecem într-o altă etapă. Dorul de „viaţa de până acum” trece uşor într-o stare de dorinţă mai mare de a duce lucrul până la capăt. Shake-urile proteice devin tot mai gustoase, iar arzătoarele de grăsimi nu mai sunt atât de amare. Cu noua mea dragoste: salata (de orice fel) avem o relaţie serioasă şi cred că în curând vom trece încă nişte praguri de comunicare. Mâncarea sănătoasă am început să o consumăm cu toţii în casă, de la mic la mare (nu că până acum mâncam doar fast-food, dar totuşi). Şi tot mai des când merg la Diamonds, mă întâlnesc cu oameni care mă susţin. Şi pentru asta le mulţumesc.

Am făcut un video, care e un fel de raport la antrenamentele din această lună. Peste tot unde mergeam, la Diamonds Fitness, în păduri sau parcuri, pe la picnicuri etc.  încercam să prind imagini pe orice dispozitiv pe care-l aveam la îndemână. Iar mai jos vedeţi ce a ieşit.

Până la sfârşitul proiectului şi după aceasta, am să le mulţumesc tuturor celor implicaţi: Diamonds Fitness Center, Body-building.md, Supermarketului Fourchette pentru încredere şi răbdare.

Evident că un mare mulţumesc, îl datorez celui căruia mai nu i-a plesnit răbdarea cu mine (ori chiar şi dacă i-a plesnit, am eu „clei moment”)  Iulian, teroristo-tiranul care nu are milă de nimeni. Şi bine face. Iar soţiei mele minunate, îi mulţumesc pentru răbdare şi timp.

Mini-vacanţă frumoasă şi pe mai departe tuturor.

#BeFit

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook