Este un sandwich sățios și gustos. La prima vedere îți lasă gura apă. Păcat că prin poze nu pot arăta cât de suculentă a fost carnea. În combinație cu celelalte ingrediente aveam senzația că era un foc de artificii la mine în gură.

 

Ingrediente:

1 piept de pui de 400 gr.

1 cățel de usturoi

3 linguri – maioneză

8 felii – pâine albă

8 felii de roșie

4 lingurițe – pesto

4 felii – cașcaval

½ linguriță – busuioc uscat

2 linguri – ulei de măsline sau de floarea soarelui

Sare și piper negru

IMG_4308final

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui în jumătate pe verticală (asigură-te că nu are os), asezonează-le cu busuioc, sare și piper pe ambele părți.

2.  Încălzește cuptorul la 180 grade C.

3. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare, adaugă carnea de pui și rumenește-o pe fiecare parte circa 4-5 minute sau până obții o culoare auriu-cafenie.

4. Între timp așează o bucată de folie de aluminiu pe o tavă de copt. Scoate pieptul de pui din tigaie și pune-l pe tavă. Acoperă ambele bucăți de carne cu câte 2 felii de cașcaval și dă-le la cuptor pentru 10 minute.

4. Prăjește feliile de pâine în cuptor sau pe o tigaie până primești o culoare aurie.

5. Pune maioneza într-o farfurie și rade deasupra usturoiul prin răzătoare mică și amestecă bine până se încorporează ingredientele.

6. Scoate pieptul de pui din cuptor și lasă-l să stea câteva minute.

7. Între timp, unge fiecare felie de pâine cu maioneză.

8. Taie bucățile de pui în felii de circa 1 cm. și aranjează-le pe 4 din 8 felii unse cu maioneză, deasupra pune câte o linguriță de pesto, câte 2 felii de roșie și acoperă cu cealaltă felie de pâine. Poftă bună.

 

Sugestii:

–          Folosește orice tip de cașcaval dorești.

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Ultimele articole

„Eu vara nu dorm̶...

Vara începe vacanţa unora… şi se sfârşe...

Pupi sweet dress, capitol ...

Erau să se facă 3 ani, dar au rămas 2 ani și 1...

” Parcă e după tabl...

„Parca e după tabletci” „Lilu, ...

Acel moment… momentul...

Ce mai faceţi dragele mele? Fericite…? obos...

Facebook