De o lună de zile familia Răileanu din satul Scorţeni, Teleneşti trăieşte o adevărată dramă. Casa care le-a rămas moştenire de la părinţi a ars şi acum au rămas doar cu neputinţa de a-şi repara casa şi încercarea de a-şi creşte copiii pe drumuri. Soţii Răileanu cresc doi copii: un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de doar 8 luni. O duc foarte greu. Tatăl nu are un loc de muncă permanent, munceşte cu ziua, ca să poată aduce acasă un colţ de pâine pentru copiii săi. Tot ce au avut mai scump era în casă, iar focul le-a ars toată agoniseala de o viaţa. Acum nu au bani nici măcar de pâine, darămite să îşi reconstruiască  casa.  Autoritatea publică locală îi ajută cu actele de identitate, care au ars împreună cu tot ce au avut prin casă.

Capul familiei s-a apucat de curăţit ruinele pereţilor care pînă nu demult însemnau casa lor şi speră că la începutul toamnei să poată reveni acasă. Dar nu au bani pentru a cumpăra lemn şi ardezia necesară pentru a acoperi casa şi nici de produsele pentru tencuială. Orice sumă mică de bani pe care o poate dona fiecare poate ajuta această familie să aibă un acoperiş deasupra capului şi siguranţa că sunt împreună.

Şi cum focul a fost puternic nu au putut strânge nimic din casă. Tot ce le-a rămas sunt hainele de pe ei … şi sufletul. Au nevoie de toate – de la plapume, haine pentru maturi şi copii, cratiţe, tigăi, farfurii, pahare, covoare, produse de igienă şi de curăţenie. Dacă aveţi obiecte prin casă pe care nu le mai folosiţi sau aţi vrea să le schimbaţi, televizor, aspirator, calculator – fiţi siguri că  vor fi primite cu mare recunoştinţă de această familie.

Vă aştept duminică, 23 august de la 12.00 la 17.00 pe strada Bucureşti 90, salonul de mariaj Love Story pentru a primi donaţiile voastre. Seara le vom trimite cu un microbus în satul Scorţeni, să le demosntrăm acestor oameni năpăstuiţi de soartă că totuşi ajutorul vine din partea oamenilor buni.

Dacă vreţi să îi contactaţi personal o puteţi face pe numarul de telefon al tatălui  –  060273759 Nicolae Raileanu
sau la numarul de telefon al asistentei sociale din sat 25877237, Mariana Laşcu

download

download5  download3 download1

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook