După îndelungi cercetări, numerologii au ajuns la concluzia că numele fiecărui om este suma caracteristicilor sale şi că multe evenimente din viaţa sa depind de el. Cifra de exprimare – cum îi spun ei- este cifra corespunzătoare numelui, care are şi rolul de a-i defini personalitatea. Aceasta poate fi aflată prin transformarea literelor aferente numelui persoanei respective în cifre, ţinând cont de următoarele reguli de conversie:
1 – A, J,   S
2 – B, K,  T
3 – C, L,  U
4 – D, M, V
5 – E, N,  W
6 – F, O,  X
7 – G, P,  Y
8 – H, Q,  Z
9 – I,  R.
Regulament: Scrie numele tău pe care îl foloseşti mai des, iar sub fiecare literă trece echivalentul ei numeric. Adună apoi cifrele, iar în cazul în care numărul astfel obţinut are două sau mai multe cifre, adună-le din nou, până când obţii un număr format dintr-o singură cifră.

De exeplu LILU, pentru că numele din buletin Lilia e puţin folosit de mine cât şi de cei din jur.

L – 3

I – 9          suma totală 27. 2+7=9

L – 3

U – 3

Semnificaţie: Cifra pe care ai descoperit-o prin această metodă reflectă tipul personalităţii şi calea pe care o vei alege în viaţă.
Optim: Este foarte bine când această cifră coincide cu cifra zilei de naştere, care mai poartă şi numele de cifră de vibraţie interioară..
În cazul în care e mai mare decât aceasta, atunci totul depinde de voinţa ta de a-ţi atinge scopurile propuse.
Dacă este mai mică, atunci vei fi ajutat de forţe exterioare. Cifra numelui obţinut prin căsătorie arată cum va fi influenţată soarta femeii de către noua familie.
SEMNIFICAŢIILE  FIECAREI  CIFRE
1 – Contribuie la formarea unei personalităţi plină de energie şi dorinţă de acţiune. Are o influenţă pozitivă. Persoanele care au această cifră a numelui le sunt interzise acţiunile riscante. Sunt perseverente ţi au un caracter puternic.
2 – Caracter schimbător. Cele mai bune rezultate se obţin când se lucrează în echipă. Când se lucrează independent, de cele mai multe ori urmează un eşec.
3 – Contribuie la amplificarea talentului. Aceşti oameni ating mai uşor succesul în domeniul ştiinţei sau al artei.
4 – Amplifică înclinaţiile spre ştiinţele exacte. Simbolizează stabilitate. Un astfel de om este util mai ales în situaţii extreme.
5 – Sunt oameni cu un grad ridicat de libertate interioară şi de independenţă în acţiuni. Iubesc călătoriile şi aventurile. Urăsc viaţa monotonă şi munca de rutină.
6 – Anunţă succesul. Aceşti oameni îşi doresc să aibă urmaşi şi discipoli şi mulţi dintre ei obţin succese remarcabile în politică.
7 – Succesul depinde de autocunoaştere şi autodepăşire. Dacă se orientează spre afaceri, vor avea mare nevoie de ajutorul celor apropiaţi.
8 – Această cifră anunţă  succesul în afaceri şi bunăstarea materială. Sunt duri şi nu se împiedică de fleacuri. Dacă ajung bogaţi, toţi cei aflaţi în preajma lor devin fericiţi.
9 – Aceşti oameni au scopuri măreţe în viaţă. Sunt autoritari, nu cedează niciodată şi pot deveni uşor lideri.

sursa

Poze de Victor Detto

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook