Trebuie să recunosc că nu ştiam în ce mă bag, mai mult, îmi părea că va fi floare la ureche, iar 4 luni vor trece repede, kilogramele o să dispară undeva pe parcurs, iar pătrăţelele o să apară ca după o bere. Iată că după prima săptămână pot să vă spun că e cam dureros.

Chiar după primele zile de antrenamente la pretenii noştri Diamonds Fitness, am început pur şi simplu să nu-mi mai simt corpul. Recunosc că muşchii mei atrofiaţi erau atât de lenoşi, încât chiar şi cele mai mici greutăţi au reuşit să-i suprasolicite. Greu fraţilor, dar şi mai greu e abstinenţa. Dar despre toate pe rând.

Ce înseamnă de fapt să te trezeşti prima dată în viaţă la un antrenament la o sală adevărată, cu un ditamai antrenorul care nu are nici un pic de milă şi cu o poftă de ceva bunişor de nedescris. Un singur cuvânt: transpiraţie. Atât de multă, că la un moment dat simţi că îţi transpiră şi gândurile. Toate exerciţiile, dar aboslut toate îţi provoacă durere, mai ales aceasta vine după antrenament. Intradevăr după primele 3 antrenamente nu puteam să mă mişc fără durere, era un fel de bătaie de joc conştientă, necesară şi dură faţă de corp, care ulterior avea să se transforme în rezultate. Fără nici o preamărire vă spun că nu mă aşteptam chiar la aşa fel de plăceri.

Dar ! Multaşteptat-ul şi iubitul dar. Pe cât de mult te dor picioarele sau mâinile, pe cât de tare vrei bucata aia de tort şi pe cât de mult ai vrea să treacă mai repede febra, pe atât de mare e satisfacţia. Pe bune acuma, atâta satisfacţie capeţi de la faptul că după 7 zile începi să nu gâfâi atât de mult, începi să uiţi de înţepături în inimă, începi să te simţi altfel. Nu există mai mare răsplată decât asta. Şi dacă sunteţi acum cu gândul că poate ar trebui, sau trebuie să mă apuc, sau o să mă apuc, treceţi cât mai repede peste asta şi mergeţi la sală, pe prietenii de la Diamonds Fitness îi găsiţi şi la Ciocana şi la Botanica.

Mai jos am pus poze cu exerciţiile minunate din primele antrenamente. Anume acelea pe care eşti mai întâi supărat, iar după ceva vreme îţi devin dragi. Evident că mulţi mă întreabă despre regimul alimentar. Eu îi zic regim totalitar de alimentaţie, şi o să vedeţi câtă dragoste încape între mine şi o bucată de brocolli. Mai mult, o să vă spun despre suplimentele de la Body-Building.md, despre care trebuie să distrugem nişte mituri. Mulţumesc celor care sunt alături, dar şi celorlalţi.

Articol_2_ Exercitiu cu bara3_ed

Articol_2_ Exercitiu cu bara_ed

Articol_2_ Exercitiu cu bara2_ed

Articol_2_ Exercitiu cu ghire_ed

Articol_2_ Picioare_ed

Articol_2_ Abdomen_ed

Articol_2_Picioare cu grautate_ed

Articol_2_ Picioare_ed

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

1 Comentarii

  1. eu tot fac antrenamente la diamond fitnes deja de jumate de an , am avut 70 kg , nu puteam sa alerg macar 1 min acum am 61 kg practic nu am burta si am alergat 10km la maraton , va urez mult succes si nu uitati cel mai important e alimentatia

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook