Noi tindem să credem doar ceea în ceea ce vedem, dar lumea e mult mai subtilă decât ce percep ochii noştri. Radiaţiile, nu le vedem dar suntem foarte afectate de ele.

Cercetările arată că  organismele umane iradiază vibraţii electromagnetice la o frecvenţă de pînă la 300 MHz, însă restul aparatelor fără de  care nu ne mai putem imagina viaţa produc un stres electromagnetic foarte puternic ce ne afectează energia şi sănătatea într-un mod negativ.

E necesar să învăţăm să minimalizăm efectele nocive ale aparatelor electrocasnice.

Mai presus de toate locul în care dormim trebuie să fie cel mai puţin radiat. Somnul este perioada în care celulele şi aura noastră se reface, iar căldura şi radiaţiile pot afecta enorm acest proces vital. Iată nişte reguli pe care ar fi bine să le urmăm ca să ne simţim odihniţi după somn şi să avem forţe a doua zi.

0 Nu dormiţi niciodată lângă o unitate de aer condiţionat, lângă frigider sau aproape de un sistem de încălzirea a apei, chiar dacă e partea cealaltă a peretelui.

0 Mutaţi patul de lângă radiatoare. Metalul tinde să concentreze radiaţiile.

0 Evitaţi ceasurile, radiourile cu ceas şi aparatele electrice de făcut ceai de lângă pat. Le punem adesea pe noptieră iar ele emit câmpuri electromagnetice foarte puternice.  Capul este foarte sensibil, deoarece are cei mai specializaţi receptori pentru CEM. E indicat să folosiţi un ceas cu arc sau radio pe baterii.

0 Rezistaţi tentaţiei de a ţine un televizor sau calculator în dormitor. Dacă totuşi nu aveţi un alt loc unde să le puneţi, asiguraţi-vă că le scoateţi din priză înainte de a dormi.

Şi florile ne protejează de radiaţii, iată cîteva dintre ele care pot diminua din efectele negative CEM.

– Voalul Miresei

– Limba Soacrei

– Iederea-Dracului

– Filodendroni

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook