Îmi doresc foarte mult ca fiecare dintre noi să ne înţelegem  rolul în viaţă, rostul pentru care am venit pe această lume. Încerc de fiecare dată vă iau cu mine în călătoria vieţii mele, pentru că vreau să împărtăşesc cu voi lucrurile şi cărţile care mă schimbă, în speranţa că vă vor ajuta şi pe voi să vă îndreptaţi spre o cale nouă. O cale a bucuriei, a împăcării sufleteşti, a bunăstării.

Ce este gândirea pozitivă?

Este capacitatea noastra de a iubi si de a ne face iubiti. O persoana care respecta si implineste legea nescrisa a iubirii nu are cum sa gandeasca negativ, nu primeste astfel de idei in mintea sa. Raspandind armonie in jur, respectandu-i pe ceilalti, vei primi la randul tau zambete si recunostinta. Multi autori au scris nenumarate carti despre gandirea pozitiva. Au studiat ani de-a randul, propriile vieti sau vietile altora le-au fost manuale vii. Prin experientele traite sau vazute au grait lumii intregi si au povestit propriile concluzii referitoare la gandirea pozitiva.

1. „Lasa grijile, incepe sa traiesti!”, de Dale Carnegie. Din vasta sa experienta scrie cu toata pasiunea si convingerea despre “armele” gandirii pozitive si cum le putem aplica in lumea noastra. Stilul este concis, convingator, pe intelesul tuturor. Ti-o recomand cu toata increderea, daca vrei ca gandurile tale sa fie indreptate spre pozitivism si lipsire de griji.

2.  „Forta gandirii pozitive” de Norman Vincent Peale. Este o carte scrisa cu aleasa maiestrie despre forta gandurilor pozitive in viata noastra, influenta lor si arta de a dobandi aceste insusiri de exceptie. Vei intelege ca esti ceea ce gandesti si vei invata sa gandesti pentru a avea succes.

3. „Pasi simpli catre vise imposibile” de Steven K. Scott, este o carte captivanta ce demonstreaza simplu de ce unii oameni reusesc sa duca la indeplinire ceea ce isi propun, iar altii nu. Este o demonstratie vie ca si tu poti avea o gandire pozitiva si ca daca vrei vei reusi in atingerea oricarui scop bun.

Aceste carti despre gandirea pozitiva te vor invata cateva trucuri, insa reusita iti apartine. Ea va veni in functie de atentia cu care le vei citi si vei sti sa pui in practica ceea ce ai descoperit. Ele nu te vor invata sa-i manipulezi pe ceilalti pentru a obtine ce vrei ci te vor modela sa reusesti prin propriile forte, acceptandu-ti conditia umana si sociala si tinzand in acelasi timp spre mai bine. Succes!

sursa foto – pinterest.com

Te-ar interesa și:

TOP 5 PIEŢE SECOND HAND DI...

După articolul în care am scris despre faptul c...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook