Iată că am ajuns şi în cea de a doua etapă a concursului nostru, cea mai fierbinte – pe vreme toridă – VOTINGUL. Timp de 2 săptămâni am colectat pozele voastre… multe poze. Cu toate că în regulamentul concursului era scris că primim pozele pe adresa de email lilu.concurs@gmail.com am acceptat şi pozele trimise în comentarii atât de pe paginile Lilu.md cât şi de pe pagina oficială Lilu. Cu părere de rău nu am putut include în cursa pentru titlul de Miss Naturaleţe pe domnişoarele care vădit nu aveau 16 ani, dragele mele voi sunteţi frumoase, naturale, voi încă nu purtaţi machiaj şi oboseala vieţii cotidiene pe faţă, aşa că nu v-am putut include în concurs. Sper să nu fie cu supărare nici pentru doamenle şi domnişoarele care au trimis poze fără machiaj e adevărat – dar cu ochiul liber se vedea munca unui profesionist în domeniul frumuseţii – adică sprâncene tatuate sau buze mărite. Ca să fiu corectă cu celelalte participante nu aţi fost acceptate.

Puteţi să vă votaţi favorita o dată la 4 ore. Voturile trucate vor fi anulate. Ca să împăcăm pe cate mai multe dintre participante (ceea ce va fi imposibil:)) vom oferi şi premii din partea echipei de organizare. Timp de 2 săptămâni va dura votingul online, iar în finală vor ajunge 1o participante. Toate se vor alege cu seturi de cosmetică de la Antos. 

Iar finalista va primi cosmetică naturala de la Antos – pentru un an şi va deveni imaginea companiei.

Baftă fetelor, în final să câştige frumuseţea, iar noi celelate să dăm dovadă de înţelepciune şi solidaritate feminină, în niciun caz nu vreau să transform acest concurs într-un loc unde să ne vărsăm amarul şi supărările. Doar ştim cu toate – participarea e importantă.

Votingul are loc pe această pagină – http://lilu.md/2015/07/14/start-voting-miss-naturalete/

Te-ar interesa și:

” Parcă e după tabl...

„Parca e după tabletci” „Lilu, ...

Acel moment… momentul...

Ce mai faceţi dragele mele? Fericite…? obos...

10 gânduri, pentru a fi p...

Nu e nimic mai motivant pe lume decât propii copi...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook