De azi totul va fi altfel. De azi totul se schimbă şi nimic nu o să mai fie la fel. Şi dacă e să fiu sincer, tare greu am hotărât să fac asta, anume în acest fel, însă sper că aşa îi voi motiva pe cei care vor, dar încă stau pe gânduri. Fac asta pentru Ele două şi pentru că le-am promis.

Prezentările o să fie scurte, ca să nu plictisim prea tare. Sunt Călin, şi am 110 kg, la care astăzi le spun “LA REVEDERE, chiar nu vreau să vă mai văd”. Conştient de toate consecinţele, timp de 4 luni eu am să încerc să demonstrez, dar în primul rând să Îmi demonstrez că se poate şi trebuie să slăbesc. Şi mai conştient sunt de guriţele care vor sări şi mă vor “încuraja”, dar de astea e plină ţărişoara, nu-i o noutate. Aşa că uşurel caravana o să meargă până la capăt. Promit.

Pentru câteva ore pe săptămână, o bună perioadă de azi încolo, o să am o altă casă. Călduţă, comodă şi evident una căreia îi mulţumesc că m-a primit cu braţele deschise. Pereţii de la Diamonds Fitness, o să vadă cum se întâmplă minunile. Eu în săli de genul ăsta nu prea am fost, dar aici e minunat. Nu de alta dar am şi antrenor pe măsură. Cumetru Iulian Ursu, care şi-a tras de curând şi Bear Team o să-şi “bată joc de mine” în fel şi chip. Eu sunt sigur de asta. Şi sunt sigur şi de rezultate, n-aţi văzut cum arată?

Habar nu am avut până acum ce înseamnă L-Carnitine sau Bcaa, însă Roman de la Body-Building.md a spus că anume ele sunt suplimentele potrivite, şi o să mă ajute. Iar cel mai important, la cât de paranoic pot fi uneori, acestea sunt doar nişte suplimente care mă vor ajuta şi rău n-au cum să-mi facă.

Să dai jos 25 de kilograme în 50 de antrenamente nu-i floare la ureche, cel puţin aşa mă sperie domnul antrenor Iulian. Eu la rândul meu nu-s chiar omul care se dă bătut uşor, deşi e adevărat că asta nu se vede tot timpul. Astfel, regimul alimentar va fi unul cu totul “deosebit”. Iar aici se începe cel mai trist ce poate fi într-o astfel de campanie…abstinenţa. Renunţ nu doar la dulciuri şi tot conţine zahăr, la toate produsele făinoase, alcool, şi multe altele, dar şi la toate alimentele care conţin grăsimi. Despre regimul alimentar o să vă povestesc pe parcurs. Iar pentru că este aproape şi trebuie să am grijă de ce consum, ca să fie proaspăt şi cel mai important sănătos, am să merg la Supermarketul Fourchette de lângă casă. Acolo chiar ai de unde alege pentru orice tip de alimentaţie.

Deci vă daţi seama cât de “bine” mă voi simţi fără o bere rece în mijloc de vară sau fără o ciocolată mâncată pe ascuns pe la vreo 11 seara. Am să le mai mulţumesc încă o dată la toţi cei care se pornesc în această mică aventură, care mă ajută şi ne ajută să promovăm un mod de viaţă sănătos şi să-i motivăm pe cât mai mulţi să înceapă să-l adopte. Galeria foto de mai jos o să vorbească de la sine. Hai cu Doamne-ajută!

Article_1

Article_2

Article_3

Article_4

Article_5

Article_6

Article_7

Article_8

Article_9

Article_11

Foto de Dima Iacovlev.

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

5 Comentarii

  1. Succes!

  2. e foarte bine ! succese nu se vor lasa asteptate mult! mai ales cu un asa antrenor ca Cumatrul Iulian! good luck

  3. Voi urmări cu mare curiozitate evoluția ta și îți voi tine pumnii Caline! mult succes!

  4. Spor la treaba Calin,,sper sa-ti reuseasca,trebuie ,trebuie ,ca sau gramadit kg

  5. Succes!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook