Milioane de oameni din intreaga lume cred in reincarnare. Ideea ca noi am mai trait inainte de a ne naste si vom trai din nou dupa ce vom muri este de mii de ani… dar exista intr-adevar o legatura intre semnele din nastere si vietile trecute?

Dr. Ian Stevenson Pretyman (1918-2007) este un psihiatru american ce a devenit cunoscut pe plan international pentru cercetarea sa in domeniul reincarnarii. El credea ca nu doar emotiile si amintirile, dar si semnele fizice (sub forma unor semne din nastere) pot fi transferate de la o viata la alta. Teoriile sale s-au bazat pe studii privind 210 de cazuri de copii.

In lucrarea sa, intitulata “Semnele si defectele din nastere ce corespund ranilor persoanelor decedate”, Dr. Stevenson spunea ca “aproape ca nu se stie nimic despre motivul pentru care semnele din nastere pigmentate apar in anumite locatii ale pielii. Aproximativ 35% dintre copiii care pretind sa-si aminteasca din vietile anterioare au semne din nastere si/sau malformatii congenitale care corespund ranilor unei persoane decedate, a carei viata copilul si-o aminteste. Printre cele 895 de cazuri de copii care au pretins ca-si amintesc o viata anterioara, semnele din nastere ce pot fi atribuite unei vieti anterioare au fost raportate la 309 dintre subiecti (circa 35% din cazuri). Semnul sau defectul din nastere se spune ca are corespundenta ranii (de obicei, fatale) sau oricarui alt semn al persoanei decedate, a carei viata copilul pretinde ca si-o aminteste. De obicei, un astfel de copil incepe sa vorbeasca despre o viata anterioara, de obicei la varste cuprinse intre doi si trei ani.”

Exista mai multe exemple de cazuri ale semnelor din nastere studiate de Dr.Stevenson. Printre ele gasim cazul unui baiat nascut in India, fara degete la mana dreapta. El si-a amintit de o alta viata in care el a fost un baiat ce avea degetele amputate dupa taierea lor intr-o masina de tocat furaje. Un alt exemplu este un baiat din Turcia ce avea o ureche dreapta malformata. Acest baiat si-a adus aminte ca a fost impuscat si ucis in acea parte a capului sau.

Un baiat pe nume Maha Ram din India si-a putut aminti ca a fost ucis intr-o viata anterioara, cu o pusca cu care s-a tras de la mica distanta. El si-a amintit suficiente detalii din viata lui anterioare, astfel incat Stevenson a gasit raportul de autopsie al omului decedat, care se presupune ca s-ar fi reincarnat ca Ram. Semnele din nastere de pe pieptul lui Ram corespundeau ranilor de glont.

sursa poze – pinterest.com

sursa

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook