Dragostea şi scopurile comune a doi oameni pot transforma radical oamenii – un cuplu din oraşul rusesc Ufa, a reuşit să motiveze o lume întreagă prin exemplul lor.

Elsa și Serghei  au decis în decembrie 2013 decembrie să  îşi schimbe radical viața lor – pe atunci Serghei cântărea 120 kg, iar Elsa – 60. În doar 5 luni prin mult sport şi alimentaţie echilibrată cei doi au dat jos în sumă – 60 de kg.  „Odată ce ne-am gândit și am decis că nu mai putea continua, și chiar am început să ne schimbăm. Din copilărie, mi-a plăcut sportul și medicina, mă visam  un maestru în powerlifting, culturism dar viața mea  a luat-o în directţia care nu îmi plăcea – am lucrat în publicitate și afaceri de construcții, şi în acest timp am reuşit „să clădesc” şi multă  grăsime pe mine „, – spune Serghei.

05d34c88b1e61519c454374d303436ad

Drum spre cifrele ideale a durat 5 luni, prin mult efort si dăruire cei doi au ajuns la  rezultate impresionante – Serghei aruncat 43 kg până ajungând la  77, Elsa scăpat de 15 kg ajungând la 45.Le-a fost foarte greu, aşa cum recunosc ei, mai ales la început când ispitele erau mari. Au devenit fiecare pentru celălalt și sprijin și inspirație: „Acest proiect a generat în noi disciplină, care ne permite pentru a atinge şi alte obiectivele.”ca6a0f5c6b21af513b5606e12b213891sursa foto – fishki.net

Te-ar interesa și:

” Parcă e după tabl...

„Parca e după tabletci” „Lilu, ...

Acel moment… momentul...

Ce mai faceţi dragele mele? Fericite…? obos...

10 gânduri, pentru a fi p...

Nu e nimic mai motivant pe lume decât propii copi...

Lasa un comentariu

1 Comentarii

  1. Bravo cuplului, au muncit enorm pentru asta! Desi am o intrebare, exista vreo dovada care ar confirma perioada de timp? Eu studiez in domeniul fitnessului, si % de grasime la care au ajuns ei e foarte mic ceea ce in timp de doar 5 luni nu e chiar posibil, sau as spune nu e chiar posibil in mod „natural”.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook