Învăţăm multe lucruri în şcoală, în familie care de cele mai multe nu îşi au utilitate în viaţa noastră. Cele mai importante aspecte însă rămân să fie experiementate de fiecare în parte, şi de cele mai multe ori, experienţele noastre sunt dureroase şi ne pot trauma. Dacă am fi aflat de aceste lecţii de dragoste mai devreme, poate multe despărţiri şi dezamăgiri ar fi trecut mai uşor.

* Un bărbat care te iubeşte cu adevărat îţi va arăta acest lucru. Nu se va juca vreodată cu sentimentele tale, nu te va amăgi şi nu va transforma relaţia voastră într-un joc.
* Nu-ţi arăta nesiguranţa. În general, oamenii te percep exact aşa cum vrei să fii percepută. Dacă tu ai tendinţa să te subevaluezi şi să îţi scoţi în evidenţă defectele, ceilalţi vor observa detalii pe care, probabil, nu le-ar fi observat dacă tu nu le-ai fi evidenţiat.
* Este dificil de acceptat, dar, uneori, dragostea nu este îndeajuns. Distanţa, sincronizarea, aspiraţiile diferite ale celor doi parteneri – toate acestea îţi pot afecta relaţia mai mult decât crezi.
* Să fii singură este mai bine decât să fii într-o relaţie nepotrivită. Nu îl mai iubeşti, te face să suferi, dar rămâi lângă el din obişnuinţă? Trebuie să ai curajul să pui capăt.
* Un bărbat aparent perfect s-ar putea să nu fie perfect pentru tine. Într-o relaţie e vorba de chimie, de compatibilitate.
* Nu îţi abandona prietenii în favoarea iubitului. Şi nu pentru că vei avea nevoie de ei întotdeauna (nimic nu se compară cu susţinerea unui prieten, mai ales în momentele dificile), ci pentru că prietenii tăi au fost alături de tine de fiecare dată, te-au sprijinit necondiţionat şi merită toată aprecierea ta.

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook