De 5 ani, 5 zile pe săptămână tenul meu suportă machiajul. Dacă pentru cineva e o bucurie… pentru mine deja e o corvoadă. Rareori în weekend pun un pic de fond de ten pe faţă, cel mai des însă las pielea să respire… şi ce dacă unii îmi spun atunci – „aşa de tare semănaţi cu Lilu”. Mă amuz şi eu şi zic, „da ştiu mi-au mai zis”. Eu am tenul obosit de atâţia ani de machiaj greu şi încerc cum pot să îl revitalizez ca să „mă suporte” şi  mai departe. Dacă în studenţie aveam timp de măşti, de elixire preparate prin farfurii, acum în grabă încerc să am grijă de pielea mea. De jumătate de an am descoperit linia de cosmetică naturală Antos şi de atunci recomand tuturor oamenilor dragi. Şi pentru că voi toate care sunteţi dincolo de ecranul calculatorului sau a telefonului sunteţi o parte din mine, prin toate ce le împărtăşesc cu voi, vreau să vă invit să valorificăm frumuseţea naturală. Miss Naturaleţe – poate prea mult spus Miss, dar de ce să nu încercăm să demonstrăm tuturor că o femeie e frumoasă aşa cum s-a născut, aşa cum a crescut, aşa cum oamenii din jur  au influenţat-o să arate.

Macheta_Miss_Naturalete_new

Naturaleţea exterioară şi cea exterioară asta contează cel mai mult la o femeie. Da, în unele zile speciale avem nevoie de câteva artificii de frumuseţe ca să ne simţim deosebite, dar de fapt cum ne vedem reflecţia în oglindă e adevărata noastră faţă. Şi deseori feţele noastre sunt obosite, ridate, încruntate – dar frumoase pentru că sunt naturale şi exprimă tot ce avem în interior. De azi vă provoc să vă arătaţi adevărata faţă a voastră, fără pic de machiaj sau modificări prin photoshop sau alte efecte speciale. Aşa cum am făcut-o eu. Cu încredere vă îndemn să trimiteţi pe concurs.lilu@gmail.com – o poză în care să fie vizibilă faţa voastră – fără machiaj, cât mai naturale şi frumoase, aşa cum sunteţi. Timp de 2 săptămâni vom colecta pozele voastre, apoi va urma un voting. În finală vor ajunge 10 fete. Toate se vor alege cu seturi de cosmetică naturală de la Antos. Iar cea mai frumoasă şi naturală dintre voi se va alege cu un Mega Premiu – toată gama de cosmetică naturală pentru 1 AN + va deveni imaginea Antos Moldova.

detalii pe Antos.md

şi pe pagina de facebook Antos Cosmetică Naturală

E natural să fii frumoasă.

 

Regulamentul Campaniei “Miss Naturaleţe”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

1.1.   Organizatorul campaniei Lilu Group SRL., (denumită în continuare Organizator)

1.2.   Campania se desfăşoară în parteneriat cu compania „Giulio Mortara”, care activează în baza Statutului.

1.3.   Regulamentul Oficial al campaniei promoţionale “ Miss Naturaleţe” este întocmit şi făcut public prin publicarea pe site-ul web www.lilu.md cât şi pe site-ul www.antos.md

1.4.   Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament oficial, potrivit celor menţionate mai jos, şi va fi denumit în continuare Regulament.

1.5.   Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa prezentul Regulamentul, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după aducerea acestora la cunoştinţa publicului prin publicarea pe site-ul www.lilu.md cât şi pe site-ul www.antos.md

 

2. DURATA PROMOŢIEI ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE

2.1.   Campania se va desfăşura în perioada  6 iulie 2015 – 7 august 2015 (denumită în continuare Perioada Campaniei).

 

3. DREPTUL DE PARTICIPARE LA PROMOŢIE SI MATERIALELE PROMOŢIONALE FOLOSITE

3.1.   Campania se adresează tuturor doamnelor şi doamnişoarelor, publicului lilu.md dar şi clienţilor magazinului de specialitate Antos.

3.2.   Poate participa la Campanie orice persoană fizică cu domiciliul/reşedinţa în Republica Moldova, care în perioada campaniei expediază la adresa de e-mail concurs@lilu.md, o poză reprezentativă în care apare aceasta nemachiată, naturală, în condiţiile prezentului Regulament.

3.2.1.   Persoana devine participant la Campanie, în condiţiile prezentului Regulament, după ce a expediat poza la adresa de e-mail concurs@lilu.md, aceasta fiind însoţită şi de datele personale ale participantelor (nume/prenume/număr de contact/e-mail).

 

4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE ŞI PREMIILE

4.1.   Înregistrarea în Campanie:

4.1.1.   Conform prezentului Regulament, campania are un caracter interactiv, ce oferă participantelor posibilitatea de a participa în concurs prin expedierea unei poze şi ulterior supunerea acesteia unui voting online. Începând cu 6 iulie 2015, toate doritoarele de a participa în campanie vor expedia o poză reprezentativă în care apar nemachiate, naturale, la adresa de e-mail concurs@lilu.md , aceasta fiind însoţită şi de datele personale ale participantelor (nume/prenume/număr de contact/e-mail), iar din 20 iulie 2015, participantele şi toţi vizitatorii site-ului vor fi îndemnaţi să voteze şi să adune cât mai multe voturi, paralel continuând şi înregistrarea. Votingul online, va putea fi accesat de către un utilizator unic o dată la 4 ore şi va fi monitorizat de către administratorii site-ului pentru a nu se admite compromiterea acestuia sau folosirea mijloacelor frauduloase de modificare numărului de voturi.

4.1.2.   Fiecare persoană are dreptul de a participa în campanie cu o singură poză reprezentativă şi să câştige o dată.

4.1.3.   În finala campaniei “Miss Naturaleţe” vor fi selectate şi invitate 10 participante care au adunat cele mai multe voturi. Finala şi înmânarea premiilor va avea loc în magazinul Antos, în cadrul unui eveniment.

4.1.4.   În cadrul acestei campanii vom avea ca premii:

–          Premiul mare – cosmetica pentru 1 an/ jumatate de an

–          Seturi de cosmetică naturala Antos

–          Vouchere valorice pentru cumpărături Antos

 

 

5. ECHIVALAREA PREMIILOR

5.1.Câştigătoarele nu pot obţine în bani contravaloarea premiilor.

 

6. SPRIJINUL MATERIAL

6.1.   Toate mijloacele utilizate pentru Campanie, conform prezentului Regulament, sunt alocate de însuşi Organizator din venitul propriu.

6.2.   Organizatorul nu este răspunzător de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina fiecărui câştigător.

 

7. DISPOZIŢII FINALE

7.1.         Prin participarea la Campania “Miss Naturaleţe”, participantele sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

7.2.         Prezentul Regulament este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, în magazinul de specialitate Antos, precum şi pe site-ul www.lilu.md şi www.antos.md

7.3.         Organizatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda sau înceta oricând Campania, cu o înştiinţare prealabilă a publicului prin publicare pe site-ul www.lilu.md şi www.anots.md şi/sau prin afişare în magazinul Antos, în următoarele situaţii:

a)   în caz de forţă majoră conform legislaţiei în vigoare;

b)   în cazul depistării de activităţi de fraudă, hacking sau înşelătorii;

c)            în cazul în care, din motive tehnice sau juridice nu se poate asigura desfăşurarea regulamentară a Campaniei.

7.3.1.      Prin aducerea la cunoştinţa publicului a unei astfel de decizii, campania va înceta/se va suspenda de drept şi nici o parte interesată nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despăgubiri.

7.3.2.      Încetarea sau suspendarea campaniei promoţionale din motivele indicate mai sus, determină încetarea obligaţiilor născute în sarcina Organizatorului în raporturile cu participanţii.

7.3.3.      Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudare a campaniei, fraudare a voturilor online, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea şi desfăşurarea campaniei, inclusiv de a modifica procedura de desfăşurare a campaniei.

7.4.Reclamaţiile referitoare la desfăşurarea campaniei promoţionale se vor efectua în scris şi se vor transmite Organizatorului, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, cu menţiunea Campania “Miss Naturaleţe”, sau pe adresa de e-mail contact@lilu.md. Reclamaţiile vor putea fi formulate pe toată durata de desfăşurare a campaniei promoţionale precum. Reclamaţiile transmise telefonic sau cu întârziere nu vor fi prelucrate.

7.5.   În cazul în care o anumită prevedere a prezentului Regulament oficial este declarată nulă, celelalte prevederi rămân valabile/valide în măsura în care pot produce efecte juridice chiar în absenţa prevederilor declarate nule. În măsura posibilului, condiţiile anulate se înlocuiesc cu o altă reglementare rezonabilă, validă juridic, care să corespundă cât mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

7.6.    Orice eventual litigiu între Organizator şi participanţi, va fi soluţionat pe cale amiabilă. Atunci când acest lucru nu este posibil, părţile se pot adresa instanţelor judecătoreşti competente de la sediul Organizatorului.

7.7.   Prezentul Regulament poate fi modificat de către Organizator în orice moment.

7.8.   Prezentul Regulament intră în vigoare la data aprobării şi este valabil pe întreaga perioadă de derulare a Proiectului.

 

ORGANIZATOR

 

„Lilu Group” SRL

Călin Roşca

Director

 

 

„Giulio Mortara” SRL

Giulio Mortara

Director General

Te-ar interesa și:

IATĂ FERICITELE CÂŞTIGĂ...

La piscină, aer curat, un apus fermecător, mânc...

ULTIMA ZI DE VOT LA MISS NA...

Oglinjoară, oglinjoară cine  e cea mai frumoas...

VOTEAZĂ-ŢI FAVORITA LA M...

Iată că am ajuns şi în cea de a doua etapă a ...

Lasa un comentariu

3 Comentarii

  1. Pacat ca acest concurs este adresat numai celor din Rep. Moldova. Succes tuturor!

  2. Voturile din partea cui vor fi? Va trebui sa ne voteze prietenii pe net?

  3. Pingback: Pozează fără machiaj şi participă la concursul „Miss Naturaleţe” | 2×2.md

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook