Justice și Jeremy Stamper s-au văzut prima dată la vârsta de 10 ani și prima întâlnire romantică au avut-o în liceu. Dragostea lor s-a maturizat şi cei doi s-au căsătorit.

15_6

Dar totul sa schimbat într-o singură zi. După 19 de zile de la nuntă,  Justice a avut un accident de mașină… dar miraculos a supraviețuit. Ea a suferit mai multe operații , iar medicii au reușit să o aducă înapoi la viață. Dar Justice totuşi s-a schimbat. Tânăra şi-a pierdut memoria,  de fapt ea nu îşi aminteşte ziua nunții ei, și câteva momente după acea zi. Medicii au spus  că femeia are o formă uşoară de amnezie.  Justice a văzut fotografiile şi clipurile video de la nunta, încercând să-și amintească ceva, dar fără nici un rezultat.

6d6bcba5f5849844908dbf58c63cbfa6-1

Jeremy a fost descurajat. ” Inima mea este ruptă în acest moment, dar mi-am spus imediat că voi repeta cu ea acea zi din nou, voi face orice pentru ea  ” – a spus  soțul ei.

18_5

Astfel pe 21 august, perechea se pregătește să joace un al doua nuntă. Dar  Jeremy nu mai are resurse financiare pentru a acoperi aceste costuri  așa că a cerut ajutor pe internet. Perechea a deschis o pagină de colectare pe GoFundMe şi încearcă să strângă bani și i-au a invitat toți cei care i-au ajutat să vină la nuntă.

sursa foto: fishki.net

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook