Cine nu îşi doreşte o insulă privată încojurată de ape azurii – toate răsăriturile și apusurile de soare, păsările cântând, sunetul valurilor și plaje albe. O gospodină din Australia îşi trăieşte acest vis şi după ce a cumpărat cu doar 15.000 de dolari o insulă părăsită, sălbatică şi acolo a construit un complex hotelier.

Song-Saa-Private-Island-Resort_14

Melita Kaulmandes Hunter era o casnică obişnuită din Australia care a venit în Asia de Sud cu soțul ei Rory în 2005, el fiind  invitat să lucreze în capitala de afaceri din Cambodgia,  în Phnom Penh. Iniţial cuplul planifica să rămână în Cambodgia pentru un an şi apoi să plece într-un oraş civilizat, zgomotos, dar bine dezvoltat –  în New York.

3_1
De atunci  au trecut 10 ani iar visul de a ajunge în marele oraş a fost uitat după ce  Melita a fost atrasă de viața de pe malul Golfului Thailandei. În timp ce soţul ea muncea în birouri ea şi-a permis să îşi  încerce puterile pentru a crea. Astăzi e fericita posesoare a acestui loc dumnezeiesc – Song Saa Resort. Complexul este compus din 27 vile, un restaurant cu produse naturiste, bar, servicii de spa și cucereşte  prin frumuseţea naturii virgine.

Song-Saa-Private-Island-Resort_10

 

Song-Saa-Private-Island-Resort_16

Song-Saa-Private-Island-Resort_13

Song-Saa-Private-Island-Resort_8

Song-Saa1

Song-Saa-Private-Island-Resort_2

Preţul pe zi  a unui sejur pe insula este de aproximativ 870 dolari – şi chiar dacă este un preţ destul de mare Melite nu are problemele cu atragerea turiștilor.

Song-Saa-Private-Island-Resort_4
Toate proprietatile de pe insulă sunte realizate din materiale naturale sau – lemn, piatră , și… chiar din resturile de bărci vechi.

Song-Saa-Private-Island-Resort_12
Mai mult de 80 la suta din angajaţii staţiunii sunt localnici care astfel pot să îţi câştige existenţa alături de familiile lor.  2_13

1_14
Pe lângă activitățile privind  staţiune , Melita este implicată activ în activitatea de caritate, investeşte în educaţia copiilor din zonă şi asigură cu produse alimentare de calitate familiile defavorizate.

sursa foto -idesignarch.com

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook