Nimic nu moare … totul se transformă dacă ai un pic de imaginaţie şi nu îţi e frică de încercări şi provocări. Sunt sigură că în fiecare casă, pe la balcon, prin garaje sau beciuri stau şi prind praf nişte scaune aruncate pentru că şi-au trăit viaţa şi au rămas fie fără un picior, fie fără spetează. Dar asta nu înseamnă că nu ne mai pot servi la nimic. Am făcut o selecţie a câtorva idei creative care vă vor ajuta să reînviaţi scaunele rupte.

1. Speteaza unui scaun rupt poate deveni foarte uşor un raft inedit. Ai nevoie doar de nişte ţinte sau sârme şi un nou loc de stocare a lucrurilor poate apărea fie în bucătărie, fie pe hol.

chair-shelf

chair-double-wall-holder

chair-jar-holder2. Dacă ai nişte rămăşite de scaune vechi cu relief special, poţi folosi speteaza pe post de ramă spectaculoasă. Poţi colora lemnul în ce lucoare doreşti şi vei aduce un suflu nou în camera de zi.

gallery-1431632521-picture-frames

3. Dacă tot veni vorba d epoze, atunci pot deveni un suport pentru poze. Puteţi lipi cu clei cald nişte cleşte şi apoi puteţi prinde pozele cu ele. Avantajul acestui suport – când te plictiseşti poţi schimba uşăr pozele, fără să mai scoţi rame detaşabile.

chair-photo-hanger

4. Pentru realizarea acestui proiect deosebit e nevoie de mâna unui bărbat. Buneii sunt de obicei cei mai dornici de a le face nepoţilor un scrânciob – iată că poate fi făcut dintr-un scaun vechi de prin debara,

chair-swing

5. Cine iubeşte grădinăritul şi adoră ograzile pline cu flori, pot folosi un scaun vechi pe post de vazon. Căutaţi sau confecţionaţi un vas în care să puneţi solul pentru flori şi încorporaţi-l în cadrul scaunului şi sigur veţi atrage toţi oaspeţii cu un astfel de ecovazon.

chair-planter6. Pentru realizarea acestei idei aveţi nevoie de 2 scaune şi ceva lemn în plus ca să le puteţi uni. Însă foarte ieftin vă puteţi organiza o zonă de relaxare cu stil şi bun gust. Puteţi să asortaţi pernuţele cu florile de sezon.

chair-bench

 

 

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook