Tot ce se întâmplă în jurul nostru ne afectează direct, pentru că totul este energie. De obicei, lucrurile negative au un impact mai mare asupra noastră, tocmai de asta avem nevoie să ne protejăm. Gândurile, emoţiile şi vorbele oamenilor din jur pot avea un impact profund asupra psihicului nostru şi a stării noastre fizice. Iată câteva metode care te vor ajuta să scapi de energia negativă şi să creezi un „scut” pentru a menţine energia ta personală neafectată.

1.Cristalele6ac587a0919a8c97023119c4b279b1e4 Mulţi oameni sa fie sceptici în legătură cu puterea vindecatoare din cristale, dar ar trebui doar să se întoarcă către ştiinţa şi tehnologie pentru a găsi dovada ca, cristalele sunt obiecte cu effect garantat. Cristalele de culoare închisă, cum ar fi onix, obsidian, ametist, fluorit şi ochi de tigru, resping energiile negative şi îţi vor curăţa aura. E dovedit – cristalele atenuează stresul, stimulează creativitatea şi ajută la vindecare. Condiţia? – trebuie să CREZI şi să te deschizi sufleteşte pentru această experienţă. 41ec976ca1c51fb544a2348e8454c2fe

  1. Uleiurile esentiale

Simţul mirosului este cel mai strâns legat de sistemul nostru emoţional decât oricare alt simţ, şi prin utilizarea uleiurilor se creează o punte între starea de sănătate psihică şi prezenşa fizică a momentului prezent. Când folosiţi uleuri esenţiale este important să mirosiţi doar aroma din ulei, fie direct, fie folosind un difuzor de ulei. Ca efectul să fie de durată pune o picătură de ulei în partea din spate a gâtului, creştetul capului şi între sprâncene.

28da905ae5192d2f8f55908b4c17973d

  1. Tămâia

Tămâia este cunoscută pentru proprietăţile sale de purificare şi curăţare. Tămâia este un instrument excelent ce poate fi folosit când vrei să cureţi energiile negative şi învechite din jurul spaţiului de locuit. Ai grijă să foloseşti tămâie care nu are parfumuri toxice sau artificiale.

e08c10994709e1b8eceab40c70677a83

  1. Dusul sau Baia de curăţare

Acţiunea fizică de a face duş sau baie, cu intenţia clar setată în minte, poate ajuta la spălarea energiei negative. E nevoie să vă imaginaţi că toată energia negativă se ridică de fiecare parte a corpului vostru în timp ce vă scufundaţi în cadă sau când apa de la duş vă atinge pielea.

9340ca7af6d6afb31b1e1092cc1050e1

  1. Sunetele

Sunetele clopoţeilor, talangilor şi gongurile au fost folosite în practici precum yoga pentru a risipi spiritele negative. În lumea modernă, clopoţeii de vânt sunt cunoscuţi pentru efectul lor relaxant asupra unei persoane. Vibraţiile create de sunetele din clopoţei rezonează prin aer dezmembrand energiile stagnante şi negative. De asemenea, aceste sunete îţi pot întări puterea psihică şi spirituală.

c8ebf5ebf0ad798c7e364182addae62c

Sursa. Astrocafe.ro

Te-ar interesa și:

DE CE AVEM COPII? PERSPECTI...

De ce sa avem copii? Majoritatea oamenilor decid s...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook