Designerul de interior   BAILEY MCCARTNEY   este o bloggeriţă americană şi este pasionată de viaţa la ţară, datorită momentelor placute din copilărie, de la ferma bunicului ei din Brookshire, Texas. Designerul a vrut ca şi copiii ei să trăiască aceleaşi emoţii. Atunci când împreună cu soţul au descoperit o fermă fermecătoare, au ştiut că va fi a lor. Vechiul proprietar a restaurat această casa veche de 100 de ani înainte de a o vinde. Prin urmare, bucătăria nu a avut nevoie de multe îmbunătăţiri. Atunci cîndfamilia s-a mutat aici, pereţii bucătăriei erau bej, iar mobilierul de bucatărie  era alb.  Adăugător au montat rafturile în perete pe care au expus colecţia de obiecte din cositor.1 (1)

3 (2)

1 (2)

Au amenajat astfel camera de zi, ca prin geamurile enorme să se bucure de vegetaţia bogată din gradină. Elementele decorative au fost alese în culori naturale, puse în evidenţă cu ajutorul fundalului alb. Candelabrul (lasat de fostul proprietar) se integrează perfect în decor. Scaunele au fost vopsite de Bailey într-o nuanţă de verde (culoarea mărului crud) pentru a aduce câteva accente de culoare. Deşi este rustică, amenajarea se compune din elemente realizate în stiluri diferite, cum ar fi covorul roz pal de inspiraţie orientală.

6

Dormitoarele au fost amenajate diferit, în functie de destinatar şi nevoile acestuia. Este de remarcat faptul că atât dormitorul matrimonial, cât şi dormitoarele copiilor au la bază materiale şi culori naturale şi multe detalii de inspiraţie rustică. Nu lipsesc jucăriile – animale şi păsări de curte în miniatură.

5

10

8

11

Sursa foto: http://www.countryliving.com

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook