Alina Surdiu este numele pe care ar vrea să îl guste orice mireasă – ea este creatoarea unui brand delicios şi arătos. Împreună cu echipa ei Grace Couture Cakes – creează torturi de lux, care ajung să coste cât o vacanţă în luna de miere. Grace Couture s-a născut în noiembrie 2012 dintr-o idee îndrazneaţă, un plan de afaceri bine gândit şi măiestria unui cofetar. După câteva luni de teste, Alinei Surdiu, soţului ei şi cofetarului li s-a alaturat şi o decoratoare, de meserie artist plastic, datorită căreia torturile din imaginaţia clientilor au început să prindă viaţă.

dulciuri-haute-couture-si-torturi-de-mirese-ca-n-filme-alina-sudriu-fondatoarea-grace-couture-cakes-ne_27_size1

cakes-3

cakes-4-682x1024

cakes-5

Dacă primul val de vânzari a venit din recomandările prietenilor şi colegilor, în primul an de business Alina a vândut dulciuri de lux în valoare de 60.000 de euro. Anul care a urmat i-a depăşit orice aşteptări: comezile au crescut cu 400%, echipa s-a mărit, iar Grace Couture Cakes a devenit un nume de referinta pe piaţa dulciurilor din România. Documentarea cea mai bună a făcut-o cu ocazia nunţii ei, când a căutat cel mai bun tort de mireasă. Tot atunci a şi identificat câteva nevoi pe această piaţă, pe care apoi, cu ajutorul cunoştintelor sale de economist, le-a transformat într-un business de succes.

dulciuri-haute-couture-si-torturi-de-mirese-ca-n-filme-alina-sudriu-fondatoarea-grace-couture-cakes-ne_4

dulciuri-haute-couture-si-torturi-de-mirese-ca-n-filme-alina-sudriu-fondatoarea-grace-couture-cakes-ne_7

Economist de profesie, Alina Sudriu spune că a ales domeniul dulciurilor couture din pasiune. „Dar am pornit la drum știind exact ce îmi doresc să construiesc și unde vreau să ajung și având un bagaj de cunoștințe de business și de marketing”, ține ea să sublinieze. Inspirația și-o găsește în continuare urmărind tendințele internațioanale în domeniul dulciurilor de lux, al evenimentelor speciale, dar și în modă. Cel mai scump tort de nuntă a costat 8000 de lei româneşti – echivalentul a aproximativ – 40.000 de lei moldoveneşti. Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, Atelierul Grace Couture Cakes folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi. Echipa oferă 12 reteţe care stau la baza tuturor torturilor, de nuntă, de botez, de aniversare, de petrecere corporate. Practic, ce diferă este felul în care se decoreaza tortul.

dulciuri-haute-couture-si-torturi-de-mirese-ca-n-filme-alina-sudriu-fondatoarea-grace-couture-cakes-ne_31

Vă puteţi inspira de pe pagina lor oficială de facebook… şi poate vă comandaţi un tort tocmai din Bucureşti.
https://www.facebook.com/GraceCoutureCakes?fref=ts

sursa- foodstory.ro

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook