Noua Zeelandă

E departe de tot restul lumii, o jumătate de insulă cu peisaje superbe, ideale pentru relaxare. Mai mult, e complet dezvoltată şi occidentalizată, astfel încât puteţi fi siguri că nu vă va lipsi nimic din confortul vieţii moderne.newzealand1

        

Bhutan

Una dintre cele mai izolate ţări din lume, populată aproape exclusiv de budişti pacifişti. Chiar dacă în zonă există câteva conflicte, teritoriul ţării e protejat de amplasarea în masivul Himalaya.

bhutan

yatraexoticroutes.com

Islanda

Nu lasaţi frigul să vă sperie. Gândiţi-vă că e singura ţară din lume fără graniţă. În plus, e stabilă din punct de vedere economic şi se clasează întotdeauna pe poziţii superioare ale Indicelui Global al Păcii.islanda

Tuvalu

E ideală, daca vreţi să nu vă dea nimeni, niciodată de urmă. E izolată în mijlocul arhipelagului Microneziei, e a treia cea mai puţin populată ţară din lume şi a patra cea mai mică.

tuvalu

Seychelles

Un paradis tropical şi acvatic, cu ape imposibil de albastre, în mijlocul Oceanului Indian.

Seychelles

Canada

A doua cea mai mare ţară din lume, însă cu un singur vecin, cu care are relatii paşnice – Statele Unite ale Americii. Peisajele montane cu lacuri azurii vă va oferi senzaţia de libertate şi zbor.

canada

Papua Noua Guinee

Papua Noua Guinee se mândreşte cu diversitatea sa culturală, dar şi cu peisajele verzi, montane. E una dintre cele mai izolate ţări din lume.

papaua noua guinee

Costa Rica

O democraţie stabilă, care şi-a desfiinţat armata şi a adoptat politica neutralităţii în posibile conflicte. Cetăţenii ei se declară fericiţi ţi satisfacuţi de standardele de trai.

costa rica

Elveţia

Cea mai celebră ţară veşnic neutra, protejată de Alpi. Cea mai buna ciocolată şi cele mai sigur bănci se numără printre avantajele sale.

elvetia

sursa foto – toxel.ro

Te-ar interesa și:

CELE MAI FRUMOASE STRADELE ...

1. Strada El-Moez – Cairo, Egipt Această st...

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook