M-a prins în braţele ei puternice, m-a ridicat de la pământ şi cu lacrimi în ochi îi citeam fericirea. Ina Moraru, care în urmă cu 3 luni era devastată după ce i-a ars locuinţa şi după ce copiii i-au fost luaţi prin centre de plasament e din nou fericită. În caminul din care a ars totul… acum miroase a curat şi  a dragoste de mamă. Iar pentru mine fericirea înseamnă să văd alţi oameni fericiţi în jur.
   Despre povestea cutremurătoare a Inei aţi aflat pe blog şi în cadrul seminarului motivaţional – Curajul de a fi Tu însuţi. http://www.liliaojovan.com/2015/03/o-mama-singura-cu-4-copiii-disperata.html
 Aşa arăta Ina după ce a venit de la muncă şi şi-a găsit cei 4 copii în mijlocul străzii în plină iarnă… şi aşa arată Ina în timp ce ne făcea excursia prin casa ei renovată.
După ce am încheiat seminarul, am urcat-o în microbusul plin cu lucruri şi cu banii în buzunare cât să ajungă pentru o renovare modestă şi i-am şoptit la ureche că vreau să vin la „casă nouă”. Chiar a doua zi a început cumpărăturile – pentru că voia să îşi i-a copii din centrele de plasament. a muncit zi şi noapte şi a cheltuit fiecare bănuţ cu cap şi în vinerea mare şi-a terminat chinul – cu efortul celor de la CCF Moldova – Ina a putut să îşi îmbrăţişeze copiii în noua loc casă. Iar noi am primit invitaţia la Casă Nouă. Cu o faţă luminată de o stare de bine şi împlinire, Ina ne-a făcut tuturor  o excursie prin căminul unde fiecare centimentru pătrat renovat e meritul multor oameni bun la suflet. Fiecare din cei 4 copii ai săi pe care îi creşte de una singură o trăgea de mânecă şi o întreba ceva. Ea întorcea capul, când la unul când la altul şi cu un glas dulce îi alinta pe toţi „da zaicik”. Urmează o perioadă grea – să revină la muncă, şi doar cu 3000 de lei lunar să îşi crească copiii. Dar încrederea pe care o are acum, nu i-o poate lua nimeni. Atât timp cât îşi are copiii alături are pentru ce lupta şi ea este o femeie care a trecut prin multe şi mai are puterea să zâmbească din suflet. Vă mulţumesc tuturor că aţi făcut o mamă MegaFericită şi aţi oferit şansa copiilor ei să crească înconjuraţi de dragoste şi grijă.
Este meritul multor oameni buni, începând de la Asitenţa socială şi Primăria din orăşelul Vadul lui Vodă, continuând cu albinuţele de la CCF Moldova, fondatorii companiei Lagmar Impex – Natalia şi Viorel Godea… şi voi, toţi cei care aţi fost prezenţi la cel 2-lea seminar motivaţional.

 

 

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

3 Comentarii

  1. cita fericire !!! doamne ajuta !……..

  2. Ma bucur mult pentru aceasta familie, cata fericire e in ochii lor… Dumnezeu sa ii pazeasca si multa putere mamei lor, care intr-adevar acum are incredere in sine si in viitorul alaturi de copilasii sai.
    LILU, esti deosebita si ai un suflet mare si luminos. Slavă Domnului ca mai sunt pe pamânt asa oameni ca tine…

  3. Mi-au dat lacrimile…ma bucur pentru acele femei care isi iau cea mai mare si mai grea meserie…sa creasca copiii fericiti!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook