Mă uit la ei şi îmi amintesc copilăria mea. 3 fraţi care împart totul. Din păcate copiii din imagine nici pe departe nu au avut parte de o copilărie frumoasă ca a mea. Tatăl lor e în puşcărie, mama (dacă o pot numi aşa) e plecată în Rusia şi de 3  ani nu a dat niciun semn că se interesează de cele 3 suflete care le-a adus pe lume. De atunci Bunica Maria a fost cea care i-a crescut şi i-a îngrijit cum ştia ea mai bine. Singură în faţa greutăţilor vieţii nici nu a ştiut că e bolnavă de cancer. În ultimile săptămâni îi era tot mai greu, iar cea care o ajuta şi îi aducea apă era cea mai mică – Alisa, la doar 5 ani avea grijă de bunica sa muribundă. Nu ştia că în curând cel mai iubit om din viaţa lor va fi luat de îngeri. Zilele trecute Mama Maria, aşa cum le zicea Valeriu, Valeria şi Alisa a murit. A stat o zi întreagă în pat, copiii lăsând-o să doarmă, crezând că e obosită, abia spre seară când au văzut că e rece au chemat o vecină. De atunci cei 3 copii nu mai zâmbesc şi nu înţeleg de ce toţi din sat se uită cu milă la ei.
      Din fericire cei 3 fraţi nu vor ajunge la vreun orfelinat, îşi vor trăi mai departe copilăria împreună. au fost adăpostiţi de naşa lor de botez, care în curând îi va lua sub tutelă. Pentru acest lucru va fi recompensată de Sus, dar şi noi cei din jur trebuie să îi ajutăm. Copiii au nevoie de toate – haine, încălţăminte, cărţi, produse de igienă, alimente. Vă daţi seama cât de greu e să creşti un copil în zilele de azi…darămite 3. 
     Dacă aveţi cu ce să vă împărţiţi cu cei 3 fraţi vă îndemn să veniţi în orice zi cu pachetele voastre la Salonul Love Story de pe adresa –
str. Bucuresti, 90. De luni până vineri de la 10.00 la 19. 00.
Sâmbătă vom merge în satul Izbişte, raionul Criuleni, să îi bucurăm şi să îi asigurăm că bunica Maria, de acolo de sus, are grijă de ei prin noi, cei care vor ajuta.

Mă bucur că asistenţii sociali din ţara noastră încearcă din răsputeri să ajute familiile şi copiii care o duc greu. Despre povestea acestor 3 fraţi mi-a scris asistenta Natlia Stănilă din satul Izbişte, ea fiind şi cea care le-a găsit o casă unde să rămână împreună. Povestea copiilor a fost relatată şi pe ziarulnational.md,.

Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

16 Comentarii

 1. Salut.Esti bravo si sint mindra ca satul meu natal se poate mindri cu asa oameni.

 2. ce virsta au copilasii?

  • Valeria si Valeriu – 8, Alisa – 5

 3. Sa duceti darurile direct la familia care ia luat sub tutela.altfel nu va ajunge la ei tot.din cite stiu asistenta sociala este singura din familie defavorizata… iar primarul…primarul….e din aceeasi tabara cu buliga…..

  • Sigur asta vom face, le vom duce direct toate bunurile adunat de-a lungul saptamanii

 4. Ce numar? Cum putem sai gasim pe acesti copii?sa ii ajutam cu ceva.

  • 024867023 sau 078355853 nr asistentei sociale din sat Natalia. Ea va poate directiona catre casa nasei de botez care ii va lua sub tutela.

 5. Femeia la care stau copii se numeste Natalia Marulea si ea e din familie defavorizata, iar pe asistenta sociala la fel se numeste Natalia Stanila, -imi pare rau ca unii oamenii inteleg gresit, eu cer ajutor pentru copii in nici intr-un caz pentru mine….va rog nu fiti rautacioasi ….haideti sa fim mai buni la inceput de postul mare. Sper sa facem cunostinta cu toata lumea care vrea sa ajute!

 6. Multumesc mult de tot draga Lilu, esti un om cu suflet mare…iar toata munca a meritat caci multa lume ne-au sunat iar copii sunt foarte multumiti si fericiti ca nu i-au uitat ca exista si ei…sunt copii foarte recunoscatori si bravi!

  • Mai adunam si sambata vom veni si noi:)

  • Buna ziua dmna Lilu eu de la Ciocana unde as putea sa aduc ceva ajutor pt acesti copii ?
   Multumesc anticipat

 7. Pachetele trebuie date la familie direct.deoare cu totii stim cum sunt asistentii sociali, bugetarii, oamenii din moldova noastra….cel care imparte parte isi face 🙂 Lilu si toti cei care vor sa ajute, lasind pachetele la usa copilasilor…va asigurati ca ajung la destinatie…..

 8. Nu uitați că sunt și oameni buni la suflet, chiar și printre asistenții sociali….

 9. Ma numesc Veronica.Cind aveam in jur de 12 ani,mama ma ducea vara la bunica.Ea traia cu o sora a mamei,o femeie nemaritata.Mama imi promitea ca vine sa ma ia peste 1 sapt.,dar nu se intimpla asa.Acolo era calvarul meu:toata ziua se intimpla sa maninc aproape numai fructe,pe sora mamei n-o interesa ce maninc.In schimb ma punea sa fac curat la capre,sa duc gunoiul, sa car toata ziua apa de la fintina,sa umplu butoaiele,sa prasesc.Ma staruiam cit puteam,dar tot nu era bine:eram batuta,umilita,trimisa in toate bortile,blestemata.Seara ma trimetea sa aduc mincare pentru capre,din padure.Nu se gindea ca putea fi prinsa si violata de cineva,poate.Eu,avind cam 12 ani,singura in padure.Puteam plinge toata ziua,pe ea n-o interesa.O rana care ma doare si acum,la 27 de ani.

  • Dumnezeu e mare.!!sa fii sanatoasa
   !!si lasa trecutul urma ta.!!!si fii fericita.!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook