Nici bine nu am ajuns la locul stabilit, nici  bine nu am reuşit să îmi dau genele cu rimel, cu un ochi făcut cu unul… nu, deja am început să primesc Oameni Buni. De la 16.45, uşa salonului de mariaj Love Story s-a tot deschis şi închis. Cu fiecare faţă răsărită din întunericul serii mă bucuram că creşte şansa ca toţi noi să îi putem oferi micuţei o viaţă uşoară, iar Tatianei, mamei ei să îi demonstrăm că bunătatea contează, nu gura satului sau a lumii care se bucură de durerea altuia. Mă conving încă o dată că noi suntem o naţiune de oameni buni, în doar 2 ore, am adunat o sumă record – 21.000 lei, 910 euro, 800 lei româneşti şi 1000 ruble.  Plus la toate – un microbus plin cu pungi. Unele cu hrană, haine, altele cu scutece, cu borcănaşe, praf de spălat, şerveţele umede. Mulţumesc special reprezentanţilor Heinz, care au venit printre primii să o ajute pe mamă. Cineva a lăsat 20 de lei din puţinul pe care îl avea, altcineva – pe ascuns a pus 500 de euro în plicul larg deschis – sper toţi aceşti bani să fie cheltuiţi cu cap, astfel âncât să îi ajungă Tatianei şi pentru operaţia micuţei cât şi pentru cheltuilele de întreţinere acum pe timp de iarnă. Sper ca aceaştă şansă oferită să îi amintească de adevăratele valori, să facă şi ea la rândul ei mult bine şi să îşi crească copilul cu dragoste.
 Vreau să vă mulţumesc fiecărui în parte, din păcate nu am reuşit să fac poze tuturor eroilor serii de ieri. Pe voi şi pe mulţi alţii vă aştept în curând, cu un alt caz, cu alţi copilaşi care au mai MARE nevoie de ajutor. Vă mulţumesc pentru exemplul pe care îl daţi.


  


Te-ar interesa și:

Lasa un comentariu

1 Comentarii

  1. Foarte frumos gest. Acest salon a fost deschis pentru citeva ore, noi am putea deschide larg usile bibliotecii noastre pentru asemenea acte de caritate si mai multe zile la rind. Sa fie comod pt toata lumea care vrea sa ajute…mai ales ca intr-adevar sunt multi oameni nevoiasi. Liuba

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Ce simte o mamă? Extremele...

De câte ori v-ați simțit vinovate că nu ați f...

Va fi magic la DORFEST, ven...

Ce planuri aveți pentru acest Weekend? Pentru a s...

O mamă singură, cu 2 copi...

Demult nu am cerut ajutorul vostru. Dar, aflând d...

Participă la Miss Naturale...

Motivată fiind de recaţiile voastre pozitive, î...

Facebook